Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer je blizu

Liverpool prodaje Lucasa da skupi 31 milijun eura za Lovrena!

Dejan Lovren
Reuters (Ilustracija)
09.07.2014.
u 11:43

Lovren je prošlog ljeta stigao u Southampton iz Lyona. U samo godinu dana uspio je osvojiti sve na Otoku, od stručnjaka do navijača i medija

Dejan Lovren na korak je do prelaska u veliki Liverpool. Branič Southamptona suočio se s kritikama navijača nakon što je izjavio da je glavom već na Anfieldu, a uskoro bi se taj transfer trebao i realizirati.

Da 'redsi' misle ozbiljno govori i činjenica da ih nisu pokolebale dvije odbijenice koje su dobili od 'svetaca'. Štoviše, klub s Anfielda priprema novu ponudu, a ona će iznositi 25 milijuna funti (31 milijun eura). Engleski mediji pišu kako je Liverpool počeo nuditi Lucasa Leivu, želi ga prodati kako bi dobio dovoljno novca za ponudu za hrvatskog reprezentativca. Za brazilskog nogometaša zainteresirani su Napoli i Inter.

Podsjetimo, Lovren je prošlog ljeta stigao u Southampton iz Lyona. U samo godinu dana uspio je osvojiti sve na Otoku, od stručnjaka do navijača i medija. U većini izbora izabran je u idealnu momčad Premiershipa pa ne treba čuditi da ga Liverpool koji ima problema u obrani toliko žarko želi dovesti.

>>Legenda i navijači Svetaca okomili se na Lovrena: Drži jezik za zubima!

Komentara 2

MA
Markocrooo
17:12 09.07.2014.

lovren bi trebao biti između 6 i 12 mil.eura

Avatar rajetin
rajetin
12:11 09.07.2014.

Ako Liverpool plati 31 milijun za Lovrena, dobrog centarhalfa, ali ipak samo centarhalfa, prestajem gledati nogomet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije