Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kiks redsa
Povratak na članak

Liverpool izgubio od Swanseaja, Lovren se nije proslavio

Swanseaju je ovo četvrta domaća pobjeda u nizu, što im je najbolji ikad rezultat u Premiershipu.

Komentari 4

MA
mađar
17:23 01.05.2016.

Radosna vijest. Nakon dva tjedna umisljenko se vratio u staru uobičajenu formu. Jedan bljesak i sve po starom. Upravo je raspisan konkurs za upražnjeno mjesto jednog clana trubača iz Dragačeva pa je to jedinstvena prilika da dečec podnese molbu. Mislim da ce odmah biti primljem jer takvog majstora trube nadaleko nema.

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:40 01.05.2016.

Onaj gol koji je zabio Dortmundu je u stvari izuzetak koji potvrđuje pravilo kako je on tek osrednji igrač. 2-3 dobre i 10ak loših tekmi, to je njegov učinak. I zato, prestanite vršiti pritisak na Čačića (koji uopće ne uživa moju naklonost), ali principijelno ga neće zvati u repku. Bahati Lovren neka se potrudi da ponovo ima status koji je imao. A o tome, dali je kalibar za repku , neka odluči vrijeme i njegovo ponašanje, jer repka je svetinja.

VL
DH
dalibor.hren
17:13 01.05.2016.

Sukrivac za sve primljene golove. Definicija: beskoristan u napadu i nepouzdan u obrani!

VL
TR
trnjedotokija
18:14 01.05.2016.

u pravu je naš ante.koga ti zajebavaš. kad ga napada protivnićki igrač tolko spusti glavu da misliš da je leću izgubio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.