Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JOŠ IMA NADE'
Povratak na članak

Lino Červar upozorava: Hrvatski rukomet ide prema dolje

- Treba ulagati puno u struku, jer bez nje nema igrača. Treba napraviti program koji će garantirati brz prelazak mladih igrača u seniore jer tu vidim nedostatak. Određeni ljudi će morati razmišljati o tome - rekao je Lino Červar.

Komentari 3

CA
caissa
15:58 05.03.2014.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeh lino, kao da si s druge planete..... kompanija parazita u savezu i klubu zagreb gledaju svoja posla,njima jako dobro debili: koji je veći deblji širi gluplji....svi rade samo za svoj interes,i što prije mijenjati i dovoditi nove a prodavativati dokazane igrače... još uvijek vani igra jača selekcija od ove koju kobac i kaljuža vode na prvenstva europe,svijeta...

VL
Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
18:21 05.03.2014.

Lino Červar upozorava da Hrvatski rukomet ide prema dolje i treba potražiti dobitnu kombinaciju nalik nogometne repke i najbolje igrače potražiti po Braziliji, Njemačkoj, Švajcarskoj i ponajviše susjednoj Bosni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.