Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE LJUBAVI ARGENTINCA

Leo, je li ti sada žao? Pogledajte kakva je bomba Messijeva prva djevojka!

Macarena Lemos
Foto: Instagram
21.04.2017.
u 19:13

Na pragu punoljetnosti, u vrijeme dok se radovao svakoj minuti koju bi mu tadašnji trener Barcelone Frank Rijkaard poklonio, Messi je bio u vezi s Macarenom Lemos, tada 14-godišnjom djevojčicom, a danas modelom za donje rublje, piše Max!

Ostala su dva mjeseca do kraljevskog vjenčanja godine, kako su ga mnogi nazvali. Leo Messi i Antonella Roccuzzo upoznali su se 1996. kada je Argentinac imao samo devet godina, no tek 12 godina kasnije planula je ljubav. S Antonellom, rođakinjom nogometaša Lucasa Scaglije (Messijevim najboljim prijateljem iz djetinjstva koji je prije dvije godine imao neuspješnu epizodu u Rijeci i kojeg se čak i na Rujevici danas malo tko sjeća), vezu je počeo na Božić 2008. u Rosariju, kad je došao u posjet obitelji. U međuvremenu su dobili dva sina – Thiaga (5) i Matea (2), piše Max!

O Messijevu ljubavnom životu prije Antonelle malo se toga zna. Jedno je sigurno, za razliku od Cristiana Ronalda povučeni Argentinac nikada nije bio ženskar i na prste jedne ruke mogu se nabrojiti sve žene u njegovu životu. Povezivalo ga se, uz Antonellu, s još svega tri djevojke. Za Ronalda bi, ako je vjerovati tabloidima koji su Portugalca gotovo svakodnevno povezivali s raznim ljepoticama, to bio loš tjedan. Messi se statusom nogometne superzvijezde nikada nije služio u ljubavnim osvajanjima. Štoviše, zadnjih devet godina proveo je uz jednu djevojku.

Tvrdnje o njegovoj aferi sa šest godina starijom starletom Lucianom Salazar, koja je svojedobno na Playboyevu TV kanalu imala svoju emisiju, ostale su samo nagađanja.

 

 

Na pragu punoljetnosti, u vrijeme dok se radovao svakoj minuti koju bi mu tadašnji trener Barcelone Frank Rijkaard poklonio, Messi je bio u vezi s Macarenom Lemos, tada 14-godišnjom djevojčicom, a danas modelom za donje rublje. Kada se Macarena prije šest godina javno pohvalila davnom vezom s mladim Messijem, naišla je na bijes njegove majke koja ju je s tavom u ruci jurila po tržnom centru u Rosariju.

– Nije mi jasno zašto me napala. Nikad nisam nikome otkrila jesam li spavala s njezinim sinom, nikada nisam otkrila ni jedan detalj iz naše veze – kazala je Macarena koja je Messijevu majku vjerojatno razbjesnila rečenicom:

– Lionel i ja imamo nedovršenog posla.

No, ako već Macarena nije završila u krevetu s Messijem, jedna druga ljepotica jest. Xoana González, argentinska manekenka, ljetos je otkrila da je svojedobno, još prije nego što se Antonela pojavila u njegovu životu, sa slavnim nogometašem spavala pet puta. I da je seks s Messijem bio kao s “mrtvacem”. To je priznala u showu ‘Vrijednost istine’, a da govori istinu potvrdio je detektor laži na koji je tada bila priključena.

– Kad netko tako igra na terenu, očekujete da će održati taj standard. Željela sam da mi pokaže više, a u jednom trenutku sam se osjećala kao da sam u krevetu s mrtvim tijelom – kazala je razočarana Xoana.

Kako god bilo, ni to priznanje nije naštetilo njegovoj vezi s budućom suprugom s kojom je također dugo skrivao vezu i javno je obznanio tek nakon godinu dana ljubavi. Koliko se zna, njihov odnos nikada nije bio u krizi, Messi se klonio skandala (izuzev onih s poreznicima) pa je prije četiri godine argentinski tabloid “Pronto” odlučio izmisliti jedan. Fotomontažom, iskoristivši neke prije snimljene Messijeve fotografije “u civilu”, smjestili su njegovu glavu među grudi prsate striptizete u Las Vegasu. Prijevara je, međutim, vrlo brzo otkrivena.

Sudbonosno da nakon devet godina veze Lionel i Antonela izreći će 24. lipnja – na rođendan Barcelonine zvijezde – u crkvi u rodnom Rosariju, a zabava će se održati u obližnjem gradiću Arroyo Seco. Na spektakularnom piru očekuje se 600 uzvanika, a među njima i Messijevi suigrači iz Barcelone s pratiljama, uključujući, suprotno tvrdnjama tabloida, Gerarda Piquea i kolumbijsku pop-zvijezdu Shakiru s kojom buduća gospođa Messi nije baš u najboljim odnosima. Antonella se Piqueu, naime, zamjerila još 2010. godine kada je on zbog Shakire ostavio njezinu najbolju prijateljicu Nuriu Tomas. Međutim, nepozivanje odnosno neodazivanje Piquea na vjenčanje unijelo bi zlu krv u momčad Barcelone.

Antonela danas drži ključeve Messijeve karijere, a njezini poslovni pothvati razlog su više zašto na Nou Campu vjeruju da će sa svojom najvećom zvijezdom ipak uspjeti sklopiti novi ugovor. Antonella je, naime, zajedno sa suprugom Luisa Suareza, Sofijom, u Barceloni otvorila trgovinu obuće. Poruka je jasna – Messijevi budućnost vide u Barceloni.

Leo, je li ti sada žao? Pogledajte kakva je bomba Messija prva djevojka!

 

Siento mil cosas por ti ... Malísimo Jajaja todo era para poner La foto y no vacía 😂 #autentica

Objavu dijeli Macarena Lemos 🐷💕 (@macarenalemos)

 

Qué lindo fue verlos compañeros 👏🏻 #batalladetalentos

Objavu dijeli Macarena Lemos 🐷💕 (@macarenalemos)

 

#desfile #vernucci #carlospaz

Objavu dijeli Macarena Lemos 🐷💕 (@macarenalemos)

 

Un varoncito con malla ... #autentica

Objavu dijeli Macarena Lemos 🐷💕 (@macarenalemos)

 

Vamos que se vieneeee 🍹👒🌞🐚#verano #mdq

Objavu dijeli Macarena Lemos 🐷💕 (@macarenalemos)

 

Anticipando el #summer #17 by @cobikinis

Objavu dijeli Macarena Lemos 🐷💕 (@macarenalemos)

Ključne riječi

Komentara 17

ŽU
žutizg
21:44 21.04.2017.

ništa posebno,njegova žena 100 puta bolja!

Avatar ShuPac
ShuPac
12:44 22.04.2017.

čkapi ko čkapi.... ne kužim po čemu je ova posebna :-?

Avatar Toncy
Toncy
23:02 21.04.2017.

Ako nema nista u glavi meni nebi bilo zao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije