Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI GORICE

Leko: Ne mislim da je slučajno što nam Bel opet sudi. Nismo mi ludi i glupi

Zagreb: Trener Hajduka Ivan Leko izgubio živce te zaradio isključenje
Marko Prpic/PIXSELL
15.09.2023.
u 15:04

Splitskom prvoligašu vraća se trener nakon što mu je prošla suspenzija od pet susreta zabrane vođenja prve momčadi

Ivan Leko vraća se na klupu Hajduka nakon što je odslužio pet utakmica suspenzije zbog vrijeđanja suca Darija Bela. Bijeli za vikend igraju protiv Gorice, a nakon kiksa protiv Istre 1961 pokušat će nastaviti s pobjedama u HNL-u. 

- Drago mi je uletjeti ovdje nakon dugo vremena. Meni je i dalje sve jako bolno, imam svoje mišljenje o tome, neke stvari vrijeme liječi ali nešto i ne liječi. Drago mi je da možemo nastaviti komunikaciju. mamo izvanredan ulazak u sezonu, dobri smo, ozbiljni smo ,jednu utakmicu koju smo zaslužili dobiti izgubili smo. Oni dva put prođu centar i zabiju... život ide dalje, puno je treninga, utakmica, momci su dobro izreagirali nakon odmora, svi su motivirani za krenuti u nadamo se novu seriju počevši od nedjelje - rekao je na press konferenciji Leko. 

VEZANI ČLANCI:

- Ne mislim da je slučajno što nam Bel opet sudi, nismo mi glupi i ludi, možda je najbolje praviti se, ali u mojoj situaciji kako se ja osjećam najbolje da ništa ne govorim.

- Poraz od Istre? Jako teško, doma je, 30.000 ljudi, sve nas je zaboljelo, ali u nogometu znaš, nekad dobijaš, nekad gubiš, pametan iz svakog problema pokušava izvući lekciju. Mi isto. Nakon svakog poraza.

- S tribina se bolje vidi, ali nemaš ti sad priliku uzeti time out kao u košarci i nešto adaptirati. Moraš pripremiti momke kad prepoznaju i rješavaju situaciju na terenu. Trener može dati neki naputak, ali nema za vrijeme utakmice mogućnosti za puno promjena - rekao je Leko. 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
16:19 15.09.2023.

Vrši pritisak na sudca!Sramota od trenera!

VE
vecernji55
15:53 15.09.2023.

Leko zna kakva mu je ekipa, pa 3 boda traži drugim putevima.

BL
blekpanther
15:19 15.09.2023.

Mislio sam da je ovaj trener normalan i da je uvidio kakvo je .ranje napravio kad ono opet pokralo,prevarilo jadni mi! U normalnoj ligi za izgovorene bljuvotine dobio bi godinu dana zabrane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije