Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID LOŠEG NIZA

Leko: Navikneš da su ti dvije tone na leđima. Ako to ne možeš, nisi za raditi u Hajduku

Split: Hajduk i Lokomotiva susreli se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivan ivanovic/PIXSELL
1/2
23.09.2023.
u 22:22

- Nama Lokomotiva ne paše. Igraju jako direktno. Lani su nas izmeli, mogli su nam tada dati još pet golova. Svaka čast njihovom treneru. Svaki prijelazni rok prodaju mu dva-tri igrača, a on izmisli nove mlade talente. Igraju dobar, pošteni nogomet koji ja volim gledati - istaknuo je trener Hajduka nakon 1:0 pobjede nad Lokomotivom

Nogometaši Hajduka prekinuli u niz od dva uzastopna poraza svladavši kao domaćini na Poljudu Lokomotivu sa 1-0 (0-0) u susretu 9. kola HNL-a. Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Emir Sahiti u 76. minuti.

Tako je Hajduk prekinuo loš niz od dvije utakmice s upisanim porazima protiv Gorice i Istre, a u sljedećem dvoboju 1. listopada na Poljudu dočekuju Dinamo. Strateg splitske momčadi Ivan Leko je komentirao dvoboj nakon pobjede.

- Sretan sam i zadovoljan, kao i igrači, ali sutra će biti kamen. Navikneš živjeti da su ti dvije tone na leđima, a ako to ne možeš, nisi za raditi u Hajduku.  Momci su ginuli, a pogledala nas je i sreća i drago mi je da jest jer se sreća  zasluži. Mislim da smo bili bolji i da smo zaslužili pobjedu. Možemo malo uživati, a onda glavu dole i spustiti se u rudnik - rekao je Leko i dodao:

- Bila je muka. Prvi razlog je psihološki. Kada se izgube dvije utakmice unese se nemir. Drugi problem je nažalost vrijeme i naš teren je očajan. Nama lopta ne ide po terenu. Bila je bakterija pa vrućina, sada poplava. To je ogroman problem. Puno sam bodova izgubio kada je bio loš teren, a puno osvajao kada je teren bio dobar.

Na kraju je Leko nahvalio momčad Lokomotive, istaknuo da im ne paše te dao pohvale treneru Silviju Čabraji za pronalaženje talenata.

- Nama Lokomotiva ne paše. Igraju jako direktno. Lani su nas izmeli, mogli su nam tada dati još pet golova. Svaka čast njihovom treneru. Svaki prijelazni rok prodaju mu dva-tri igrača, a on izmisli nove mlade talente. Igraju dobar, pošteni nogomet koji ja volim gledati - zaključio je trener Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
09:00 24.09.2023.

igre nemate, a nema ni penala ...rezultati su tu!

AN
AnimaTor
09:18 24.09.2023.

Nema igre.Nema mašte , nema koncepta.Ovakav Hajduk neće još dugo. Nikako da se u Hajduku svi skupa pogledaju u ogledalo.

Avatar dugackino
dugackino
06:29 24.09.2023.

pobjeda je zaslužena jer pobjednik je onaj tko da gol više ali nema tu igre . ako će Hajduk biti prvak koja će to sramota biti u Europi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije