Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokomotiv slavio
Povratak na članak

Leino: Nedopustivo je ovako izgubiti

To je naša priča, umjesto da pronalazimo načine kako pobijediti, mi pronalazimo načine kako izgubiti – ljutit je bio Shedden.

Komentari 6

Avatar ivanvard
ivanvard
00:22 28.11.2014.

Vrijeme je da igračima počnu dijeliti otkaze.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
11:39 28.11.2014.

Oni se zadnji deset minuta nisu sastali sa puckom. Kako onda pobijediti? Mozes imati manjak ili visak talenta, ali da nema s kondicije za 60 minuta, to mi jednostavno ne ide u glavu. Produzetak je bio samo formalnost. Jer suu igraci Medvescaka jedva stajali na ledu, a za igrati cetiri na cetiri, treba snage. Ne znam kakav im je budget, ali ako ne obnove bar sedam-osam igraca prije Bozica, mogu play off zaboraviti.

VL
Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
12:08 28.11.2014.

niš od play off-a ove sezone nek shvate da se u khl-u ne igra sjeverno američki stil hokeja i zato medveščaku trba što više europskih igrača, pa mi nemamo ni jednog rusa u momčadi i treba nam jedan centar gorostas tipa joel prpić !!!!!

VL
Avatar Oneill
Oneill
15:57 28.11.2014.

Igraci Medvescaka su violinisti a ne hokej igraci pisem ne zato sto su izgubili pa sam razocaran ne nego kako gube Sramotno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.