Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNI PODVIZI
Povratak na članak

Leicester je ispisao sportsku bajku poput Gorana, Janice ili Ivice

Goran je bio 125. na ATP listi prije turnira i ušao je s pozivnicom. Tri je puta gubio finala, a te godine nitko od njega nije očekivao velik rezultat. No, on se dogodio...

Komentari 4

PA
Pape5
00:42 03.05.2016.

Dakle, može i bez puno novaca, ali sa srcem.

VL
Avatar mister.N@
mister.N@
08:07 03.05.2016.

svaka im cast... lijepo je vidjet jedan da mali klub napravi ovo sta su oni napravili...

VL
TH
than
00:48 03.05.2016.

Ovo prvenstvo u Engleskoj je bilo cudno sa puno cudnih rezultata.... I u Spanjolskoj tko zna kako ce se odviti. Dvije najjace lige... Vrti se puno novca.... Ali kako god, netko je sigurno dobro zaradio.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:28 03.05.2016.

Leicester je ispisao sportsku bajku poput Gorana, Janice ili Ivice kada su uživo sreli čudo na skijama Tinu Maze i sa njom se rukovali i porazgovarali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.