Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI U ATENU

Legendarni trener potvrdio: 'Istina je, sve sam dogovorio s Panathinaikosom'

Fatih Terim
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.12.2023.
u 17:45

Fatih Terim (70) je u tri navrata vodio tursku reprezentaciju, a radio je i kao strateg Milana, Fiorentine te Galatasaraya. Preuzima Panathinaikos koji je trenutno drugoplasirani u grčkoj Superligi s bodom manje od PAOK-a

Ugledni turski nogometni stručnjak Fatih Terim (70) karijeru će nastaviti na klupi Panathinaikosa, prenose grčki mediji. Terim će na klupi atenskog prvoligaša naslijediti Srbina Ivana Jovanovića koji je vodio klub od lipnja 2021. godine.

Iako uprava Panathinaikosa još nije potvrdila promjenu na trenerskoj poziciji, Terim je dao izjavu turskim novinarima. "Istina je, dogovorio sam se s Panathinaikosom. Jučer smo završili razgovore, sutra putujem u Atenu, gdje me poslijepodne čeka prvi trening," poručio je turski stručnjak.

VEZANI ČLANCI:

Terim je posljednji posao imao u Galatasarayu kojeg je vodio od 2017. do siječnja 2022. godine. Istanbulski klub vodio je u četiri navrata, ukupno 13 godina osvojivši pritom osam naslova turskog prvaka, te Kup UEFA 2000. godine.

U tri navrata je trenirao i tursku reprezentaciju, a vodio je i Milan i Fiorentinu. Panathinaikos je trenutačno na drugom mjestu grčke Superlige s bodom manje od vodećeg PAOK-a

VIDEO Modrić pronašao novi klub od iduće sezone? Presudili su razgovor sa zvijezdom i astronomska plaća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije