Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŽELIM ŽIVJETI'

Legendarni nogometaš prošao je dvije operacije i kemoterapiju: 'Pao sam u depresiju, bojim se smrti'

Instagram
15.04.2024.
u 20:05

Prošle godine je odlučio sudjelovati u jednom reality programu zajedno sa suprugom Barbarom i to nakon što mu je dijagnosticiran rak crijeva zbog kojeg je prožiljavao teške trenutke.

Čuveni talijanski nogometaš Salvatore Schillaci bio je najveće iznenađenje na svjetskom prvenstvu 1990. godine, izbornik ga nije ni planirao koristiti, a umjesto toga je postao najbolji strijelac turnira i dao je veliki doprinos u osvajanju trećeg mjesta svoje reprezentacije. Nakon odlaska u mirovinu, život ga uopće nije mazio, o čemu je otvoreno razgovarao. Prošle godine je odlučio sudjelovati u jednom reality programu zajedno sa suprugom Barbarom i to nakon što mu je dijagnosticiran rak crijeva zbog kojeg je prožiljavao teške trenutke. 

GALERIJA Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić?

1/19

- Srušio mi se svijet - rekao je legendarni napadač prisjećajući se vijesti koja ga je u siječnju prošle godine bacila u očaj.

- Pao sam u depresiju, bojao sam se smrti. Svašta mi je padalo na pamet, ali srećom to zlo bilo je ograničeno na debelo crijevo, nije oštetio druge organe i uklonjen je.  Više nemam rektum, ali između smrti i tih problema, bolje je izabrati nekoliko malih problema - ispričao je Schillaci. 

VEZANI ČLANCI:

- Dvaput su me operirali, šest mjeseci kasnije našli su mi točkicu na vratu, spalili su je. Imao sam kemoterapiju, a danas sam na kontrolama da provjerim je li sve u redu, ali osjećam se dobro. Volio bih nastaviti živjeti - rekao je ovaj 58-godišnjak koji je u karijeri igrao za Juventus, Inter i Messinu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije