Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Lažni bombaš "zatvorio" nekoliko igrača u kafiću

'27.10.2010.,Karlovac-Rukometasi Hrvatske reprezentacije dan prije utakmice Hrvatska-Rumunjska u Hotelu Korana Srakovcic. Photo: Dominik Grguric/PIXSELL'
'Dominik Grguric/PIXSELL'
28.10.2010.
u 08:05

Prvi put nakon sedam godina reprezentaciju neće voditi Červar, koji je na posljednjih 10 natjecanja igrao u devet polufinala.

Hrvatski rukometaši danas u Karlovcu (20 sati) igraju protiv Rumunjske prvu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se 2012. godine održati u Srbiji.

– Najviše se radujem što su svi igrači zdravi, spremni i motivirani za današnju utakmicu. Ozračje u momčadi je jako dobro i ništa me ne zabrinjava – rekao je izbornik Slavko Goluža.

Ulaznice se dobro prodaju i očekuju se pune tribine u ŠSD Mladost.

– Rumunji igraju čvrstu, 6-0 obranu, pa ćemo morati igrati jako dobro u napadu. Trenirali smo i obranu, koja dobro funkcionira – kaže Blaženko Lacković, igrač njemačkog Hamburga.

Prvi put nakon sedam godina reprezentaciju neće voditi Lino Červar.

– S novim izbornikom odlično surađujemo – ističe Blaženko Lacković.

Igrači su doputovali u Karlovac u ponedjeljak, a vrijeme su provodili uglavnom trenirajući i analizirajući igru suparnika. Dan prije današnjeg susreta doimali su se opuštenima i smirenima.

No, igrači koji nisu imali trening morali su ostati u kafiću Leonardo. Prema pričanju očevidaca iz kafića, rukometaši su pili jutarnju kavu kada je ispred zgrade HZZO-a počeo prijetiti lažni bombaš.

Dok nije napravljen očevid, policija nije nikoga puštala iz kafića, pa su rukometaši ostali dulje nego što su planirali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije