Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP
Povratak na članak

Laljak nije htio da se igra: 'Da si pucam u lijevu ili desnu nogu?'

Prije utakmice su iz Intera objavili video snimku travnjaka koji je bio potopljen i bilo je upitno hoće li se ovaj iz prosinca odgođeni susret igrati.

Komentari 1

Avatar feudalac
feudalac
10:14 11.02.2016.

...vidjeli smo dobar nogomet, goropadni Inter igrao je "na nož", kao da mu je to pitanje života ili smrti, kada bi ovako pristupili svakoj utakmici, borili bi se za Europu. Dinamo pod hitno treba "izmisliti" zadnjeg veznog a iz aviona je vidljivo da Antolić, Čorić i Pavičić (to nije kalibar za Dinamo) ne mogu igrati na istoj utakmici. Fernades i Soudani s ovako slabom koncetracijom u završnici trebali bi se zamisliti i umjesto da Inter bude sretan s petardom, oni jure poravnanje? Ima čovjek brzinu kojom će na utakmici s bilo kime 3-4 puta pretrčati braniče i doći u gol šansu ali onda ja iz fotelje vidim gdje će pucati, takve situacije razbrane golmana. DGDD (još deset godina dominacije Dinama)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.