Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zoran Gobac
Povratak na članak

Lackovića nismo namjerno otjerali, a da se igrače pita, oni bi igrali do 45.

– Prije nekoliko dana razgovarao sam s Balićem i Metličićem i rekao sam im da su vrata Saveza za njih uvijek otvorena

Komentari 7

Avatar BobaNova
BobaNova
20:17 10.01.2014.

Lolli idi kuhat nesto a mani se komentara o sportu...

VL
GA
Gambit
22:56 10.01.2014.

Do koje češ ti vladati rukometom, g. Gobac?

VL
ČA
čaratan
10:24 11.01.2014.

Gobac koliko ti još želiš bit na čelu HR rukometa? Tko je onome malome šta igra za francusku reprezentaciju rekao da nema mjesta u HR reprezentaciji? Francuzima igra na mjestu pivota naš mali,Igor Anić.Kako je moguće da je malome rećenoo da nema mjesta u našoj reprezentaciji,a francuzima je dobar ? Aj Gobac sakrij se,ti si rukometni Mamić.Srami se,i ostavi naš rukomet poštenim ljudima kojima je interes cijelokupni razvoj rukometa u Hrvatskoj,a ne samo jednog kluba.

VL
PI
pidohca
09:16 11.01.2014.

nema tu puno priče, suditi/kritizirati nečiji rad možemo jedino po rezultatima a HRS ima fantastične rezultate, normalno da bi ja, i svi mi tili zlato,...ali pogledajmo ligu njemačke,španjsolske,francuske,te poljske ,mađarske,danske te njihova ulaganja pa usporedimo s nama,..di smo mi, a mi, a mi svake godine igramo finale ili polufinale, problem kod nas hrvata je šta smo mi multipraktik,...imamo priko 4 mijuna nogometnih/rukometnih/košarkaških/atletskih izbornika i trenera..a eso sad čitam po forumima imamo priko mijun hokejaških stručnjaka:-))

VL
LO
Lolli012
18:21 10.01.2014.

Hahhahahha!! Pa vrata Saveza su za svakog otvorena, pa sigurno se neće Metličić ili Balić pojavit u HRS-u i reć: ''Ja hoću igrat za repku''. Pa dobro, s koga rade budalu?! Logički bi bilo da ih Goluža pozove pa dada se izjasne žele li igrat ili ne, al već smo pomireni s činjenicom da su to bila ona dobra stara vremena kad su Ivano i Pero bili cjenjeni od strane trenera, jednog jedinog- Line!!! I nakon toga eto šta nam radi Goluža, polagano se rješava ''starih'', a neka malo pogleda Francuze, s 37 god Omeyer će igrat u Danskoj, i sigurna sam skinut par zicera Čupku :P

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.