Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA MAKSIMIRU

KVIZ Koliko dobro poznajete rivalstvo Dinama i Rijeke? Provjerite svoje znanje

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
25.02.2024.
u 10:02

Bijeli su u Varaždinu uzeli tek jedan bod i tako ostavili današnjem dvojcu puno prostora da utječu na izgled tablice. Ukoliko Rijeka pobjedi može se bitnije odmaknuti od splitskog kluba, dok je pritisak na Dinamu nešto veći, ali time su tri boda još važnija

Dinamo i Rijeka susreću se u derbiju 24. kola Hrvatske nogometne lige. Susret se igra na Maksimiru s početkom u 15.00, a rezultat bi mogao biti vrlo važan za ostatak sezone i konačan ishod utrke za prvaka Hrvatske. Premda kladionice Dinamu i dalje daju prednost, Rijeka im je najbliži konkurent za osvajanje naslova.

Već je na početku sezone rivalstvo Dinama i Rijeke došlo pod povećalo, iznenadnim odlaskom Sergeja Jakirovića s Rujevice uoči europskih utakmica protiv Lilla. Međutim, ono traje puno dulje. Jedino je Rijeka, još u sezoni 2016/17., uspjela prekinuti dugogodišnju dominaciju Dinama HNL-om i uzeti naslov.

GALERIJA Trenuci za pamćenje: Pogledajte slavlje dinamovaca nakon veličanstvene pobjede

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici
1/24

Ipak, ta činjenica je poznata gotovo svima, ali poznajete li skrivenije zanimljivosti u vezi jednog od najvećih rivalstava hrvatskog nogometa? Za vas smo pripremili kviz u kojem možete testirati svoje znanje.

Vodeći trojac ulazi u posljednju fazu sezone s Rijekom na vrhu tablice. Momčad Željka Sopića ima 50 bodva. Dakle, jedan više od Hajduka i šest više od Dinama.

VEZANI ČLANCI:

Bijeli su u Varaždinu uzeli tek jedan bod i tako ostavili današnjem dvojcu puno prostora da utječu na izgled tablice. Ukoliko Rijeka pobjedi može se bitnije odmaknuti od splitskog kluba, dok je pritisak na Dinamu nešto veći, ali time su tri boda još važnija.

VIDEO Bivši nogometaš Bayerna i Dinama o senzacionalnom podvigu Dinama i najavljuje utakmicu svih utakmica

 

Komentara 2

SK
SkvikiZg
10:13 25.02.2024.

Nebum zaboravil prvu tekmu koju sam ko klinac gleda. Dinamo - Rijeka, Dinamovci krenuli s centra i u prvoj minuti poveli sa jedan nula.

ME
MehutoGonzales
11:11 25.02.2024.

Rivalstvo....? Imaju međusobno razmijenjenih igrača za složit 10 momčadi. .....al sve to bilo nako suca Krečaka na Kantridi još...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije