Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA SMRT

Kumaritašvilijeva obitelj dobiva odštetu

Vancouver 2010
Reuters
16.03.2010.
u 21:56

Organizacijski odbor Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru (VANOC) isplatit će obitelji tragično preminuloga gruzijskog sanjkaša Nodara Kumaritašvilija odštetu nepoznatog iznosa.

Potvrdili su to organizatori Olimpijskih igara održanih od 12. do 28. prošlog mjeseca napomenuvši da obitelj za to ispunjava sve preduvjete. Zasad nije poznato kada će Gruzijčevi roditelji primiti novac.

Dosad je Međunarodna sanjkaška federacija donirala obitelji nesretnog mladića 14.000 dolara, a pokretane su i mnogobrojne humanitarne akcije u tu svrhu.

Kumaritašvili (21) je preminuo od posljedica ispadanja sa sanjki pri brzini od 140 kilometara na sat prilikom treninga na olimpijskoj stazi u Vancouveru, samo nekoliko sati prije službenog otvaranja Igara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije