Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudi Hrvatska – Španjolska

Pravdu nam dijeli sudac koji je prekinuo utakmicu u Milanu i spasio nas

Bjorn Kuipers
Foto: Sanjn Strukić/PIXSELL
1/5
20.06.2016.
u 11:30

Sjećamo se da su hrvatski navijači bacili desetak baklji, uslijedio je prekid, no Kuipersu nije palo na pamet da završi utakmicu

Kuipersa smo upoznali u Milanu kada je bio glavni sudac na utakmici Italija Hrvatska koja je odigrana u listopadu 2012. godine. Sjećamo se da su hrvatski navijači bacili desetak baklji, uslijedio je prekid, no Kuipersu nije palo na pamet da završi utakmicu.

Bilo je to i radikalnije nego što je slučaj s utakmicom u St.-Étienneu, no, naravno, nije bila završnica Eura, nego samo kvalifikacijska utakmica.

Zbog ponovljenog slučaja na Euru, Kuipers sada već zna da mora biti oprezan i na koji način reagirati. Sudio nam je protiv Islanda kada je isključio Marija Mandžukića, a 2014. u Lisabonu je sudio finale Lige prvaka u kojem je Real bio bolji od Atletico Madrida.

>> Oglasili se autori transparenta 'Sve izgubili dabogda', evo što poručuju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije