Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šarmirao publiku
Povratak na članak

Kruno Simon: Hrvatska u Areni! Taj ću dan pamtiti

– Prvi put mi je žao što će se to naše druženje završiti jer ćemo morati otići u svoje klubove – rekao je Simon

Komentari 1

KE
kentie
10:39 28.08.2014.

Pobijediti jednu Litvu s tolikom razlikom nije mala stvar...pa makar to bila i prijateljska tekma...ipak, Litva je ime i prezime na košarkaškom globusu...ono što raduje, pored dobivene tekme, je kemija među igračima, koja je, čini mi se jača danas nego što je bila na euru prošle godine...dakle, samopouzdanje i vjera u vlastite mogućnosti narasli su do neba, a to istinski raduje uoči Svjetskog...još samo da je sportske drskosti i bezobrazluka, daj Bože, koje su krasile sve repke koje je vodio Mirko Novosel...di će nam onda biti kraj, ehej ekipo...dakle, Jasku i ekipi nek je sretno i berićetno na Svjetskom...živili...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.