Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA IDEJA
Povratak na članak

Krenuo opljačkati brazilsku MMA borkinju pa završio u suzama!

Dva muškaraca željela su Bastos i njenim dvjema prijateljicama ukrasti mobitel, ali tada su izašle na vidjelo borilačke vještine koje posjeduje Monique.

Komentari 3

Avatar bok
bok
15:25 03.09.2015.

zavrsio medu njemim nogama, ali ne na nepozeljan nacin... Nak nek

VL
Avatar pekarr
pekarr
15:11 03.09.2015.

Dobro siovo spomenuo. Ja sam skuzil da agresivnost ovisi i o borilackom sportu. Ljudi koji treniraju judo, karate, tae kwon do, jiu jitsu su daleko od tučnjava..a ovi sta se upisu na mma, boks, kickbox... ti stalno traže frku.. Valda to upišu da se nauče nabrzinu tuč (jer ne trebaš prolaziti pojaseve za koje treba i malo discipline), a ne da im posluži kao samoobrana. Jasno... ništa nie crno bijelo

VL
SA
Sarmoman12
14:39 03.09.2015.

Samoobranu trebaju ucit sva djeca u skolama, ali uz takvo znanje potrebno je uciti i odgovornost. mislim da i nece biti sklona nasilnom dokazivanju u drustvu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.