Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČA SE, PRIČA
Povratak na članak

Kramarić za 3,5 milijuna eura odlazi u Bundesligu?

Matjaž Kek među napadačima još ima Ivana Krstanovića, Adisa Jahovića, ali i mladog Mislava Oršića koji je nedavno došao iz talijanske Spezije.

Komentari 8

Avatar mlijeko
mlijeko
23:10 19.08.2014.

Pato nije nikakva lova za Kramarića.On vrijedi najmanje duplo više. Pa Jedvaj je u Romu otišao za 5 milijuna, Vida u Dinamo Kijev za 5 milijuna, Vrsaljko u Veronu za 4 milijuna, a Kramarić je neusporedivo bolji igrač. I kada se taj iznos transvera podjeli na pola Rijeci , pola Dinamu ..slabo. onda bi bilo najbolje da se Kramarić vrati u Dinamo...

VL
BS
bravo_sammir
03:31 20.08.2014.

Naprijed hajduk, rijeka, dinamo i split, prodjite u skupinu. Bodrim sve nase klubove, a posebno dinamo, to bi sve ljubitelji nogometa trebali i oni u skupinama (kos sto su bbb, totcida, armada i sotale) ako ista vrijede i ako su normalni

VL
MI
mirsaanjac
05:40 20.08.2014.

Kramaric vrijedi najmanje dvostruko vise

VL
PR
provokatorica
22:37 19.08.2014.

Jel se to samo meni čini ili vi uvijek idete s 'ekskluzivnim' vijestima o Kramarićevom transferu taman prije Rijekinih utakmica za EL? Zašto primjerice ne idete s vijestima o Čopu ili Brozoviću ili vam prikriveni gazda naredio da samo o Kramarićevim 'transferima' pričate?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.