Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUT STROJA
Povratak na članak

Kramarić: Samo smo Eduardo i ja tako puno zabijali!

- Fino je čuti da vrijedi 10 milijuna eura, ali ne znam što bi bilo da dođe u Seriju A - kaže Matjaž Kek.

Komentari 15

GI
gismund
14:49 18.08.2014.

eduardo i kramarić ne mogu u istu rečenicu. točka!

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
08:51 19.08.2014.

Uz europskog trenerskog maga Matjaža Keka svaki balkanski igrač proigra i postane odličan dio posložene, uređene I dobro vođene ekipe.

VL
MI
mirsaanjac
16:16 18.08.2014.

Kramaric je zasluzio poziv u repku

VL
MI
mirsaanjac
16:20 18.08.2014.

Haška-Pravda 18.08.2014 u 14:16h Samo su Eduardo i on tako puno zabijali ali samo je njega vodio taj europski trenerski mag Matjaž Kek koji zna, može i uspjeva od balkanskog kluba napraviti iznenađenje Europske lige! >>>> A moj EU Jovane,reciane,reci nam sto je to Kek radio PRIJE nego li mu je Mamic poslao 6 igraca i dok nisu uzeli jos 5 iz Osijeka.

VL
DU
Deleted user
19:26 18.08.2014.

Ma neznam. Nije baš ni Eduardo postigel neku inozemnu karijeru. Istina, bio je ozlijeđen i sve to, ali i drugi igrači znaju imati teške ozljede pa se vrate. Sječam se kad sam čul da je potpisal za Arsenal, prva pomisao mi je bila, pa kak će on tak svileni igrati u toj Engleskoj ligi, a s obzirom na činjenicu da je i u Dinamu često bio ozlijeđen. A što se tiče Čopa i Kramarića, neznam čemu toliko omalovažavanje Čopa i glorificiranje Kramarića, kad su po golovima tu negdje. Smatram da su po kvaliteti isto tu negdje, s time kaj bi ja ipak malu prednost dao Kramariću, ali opet ne toliku koliko ispada po ovim komentarima. U svakom slučaju ne jedan od njih nije top europski igrač, barem prema mom mišljenju.

VL
VI
Vizija
15:03 18.08.2014.

Čop i Kramarić postigli (zabili) 15 golova. Sramota ! Moraš biti potpuni bolesnik da tako nešto napišeš. Da se diže perje Dinamu i Čopu ?! Kramarić je u 5 utakmica zabio 9 golova, a Čop 6 golova. Kramarić je zabio 50 % više od Čopa. Kramarić koliko Čop i pol. Zašto ga uporno pokušavate "smanjiti"? Nije valjao, potjerali ste ga i ostavite ga na miru. Krama će u Rijeci biti još bolji !

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
14:16 18.08.2014.

Samo su Eduardo i on tako puno zabijali ali samo je njega vodio taj europski trenerski mag Matjaž Kek koji zna, može i uspjeva od balkanskog kluba napraviti iznenađenje Europske lige!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.