Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORILAČKA VEČER U prepunoj novoj dvorani Varaždin održan spektakularni Grand fight

Kovačić: Već dogodine opet napadam svjetski naslov

29.12.2008.
u 16:40

Više od 3000 posjetitelja moglo je uživati u vrhunskoj borilačkoj priredbi, u organizaciji Kikboks kluba Sračinec, čiji je središnji meč bio borba Siniše Kovačića za naslov svjetskog prvaka, protiv Francuza Daniela Martinsa. Iako je maksimalno spreman dočekao veliki meč, Siniša Kovačić ipak je zaustavljen na posljednjoj stepenici.

- Treba biti iskren i priznati da je ishod meča u potpunosti realan. Znao sam da neće biti nimalo lako, jer je ipak s druge strane ringa stajao čovjek, koji je četiri puta osvojao naslov svjetskog prvaka, dok se dva puta okitio titulom najboljeg borca Europe – rekao je Kovačić nakon prospavane noći.

I dok je hrvatski sudac dao prednost Kovačiću, a francuski Martinsu, presudio je glas neutralnog suca, koji je sve do 11. runde bodovno držao meč u potpunoj izjednačenosti. Francuzu je pobjedu donijela nešto veća aktivnost u posljednje dvije minute.

- Moram priznati da me iznenadio njegov rad rukama. Mi smo u pripremi meča pažnju stavljali na neke druge detalje.

Odlična organizacija, ispunjena dvorana, najbolji su pokazatelj kako su Varaždinci željni sličnih događaja.

- Unatoč nikakvoj podršci Grada i Županije, možemo biti zadovoljni učinjenim. Uskoro ćemo opet prirediti sličan spektakl. Mene sljedeće godine sigurno očekuju dva do tri meča, nakon kojih ću ponovno napasti svjetski naslov – poručio je Siniša Kovačić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije