Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Kovačić na izlaznim vratima, Klopp se zanima za Realova igrača

Mateo Kovačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
20.07.2016.
u 10:59

Navodno je menadžer redsa Jürgen Klopp pokazao interes za Kovačića, pa je lako moguće da se Mateo uskoro pridruži Dejanu Lovrenu

André Gomes na korak je do madridskog Reala. Kraljevi će za portugalskog reprezentativca Valenciji platiti ne manje od 50 milijuna eura. 

U pregovore se uključio i Gomesov  suigrač iz reprezentacije Cristiano Ronaldo. Dolaskom Gomesa i povratkom Asensia s posudbe stvorit će se gužva u veznom redu. Real se nekoga mora riješiti, a Mateo Kovačić je prvi na popisu, piše Marca.

Španjolski sportski dnevnik navodi kako se Mateo Kovačić, koji je prošlog ljeta došao iz Intera za 30 milijuna eura, nije prilagodio novoj momčadi. Puno mu je pomogao naš Luka Modrić, ali se nije nametnuo.

Hrvatskog reprezentativca želi nekoliko talijanskih i engleskih klubova, među njima su Milan i Liverpool. Navodno je menadžer redsa Jürgen Klopp pokazao interes za Kovačića, pa je lako moguće da se Mateo uskoro pridruži Dejanu Lovrenu.

>>Hrvatski bum! Devetorica naših igrača u eurodivovima

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
12:47 20.07.2016.

navodno, navodno, navodno .....

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:45 20.07.2016.

čovjel ima važeći ugovor sa defininiranim primanjima kud ćeš više a sad klub ovaj onaj možda novi grad bude ljepši ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije