Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA VRHU SVIJETA
Povratak na članak

Kostelić je postigao ono što je bilo na granici dopuštenog čak i u mašti

Uspjeh svih uspjeha su tri Janičina zlata i srebro na ZOI 2002. u Salt Lake Cityju.

Komentari 5

Avatar DucMan
DucMan
08:53 13.03.2011.

Zar niti riječi o Željku Mavroviću i Mirku Filipoviću? Kaj su oni prošli nezapaženo u hrvatskom sportu? Kad već pišete o najvećim uspjesima hrvatskog sporta. Od samostalnosti, kao da Mate Parlov (na primjer) nije bio Hrvat.

VL
PI
pietrogross
09:07 13.03.2011.

svaka cast svim hrvatskim sportasima koji se bore pod nasom zastavom,dodajmo ipak tu jos vaterpoliste,plivace,veslace,odbojkase,a tu su naravno i sportasice.hvala im jer zivim u inozemstvu i jedino pocemu nas vani poznaju je sport.jedini ambasadori.

VL
EU
eugenie
10:03 13.03.2011.

IVICA JE kralj SA VEEELIKIM SLOVIMA, JANICA TAKOĐJER, A ANTE KOSTELIĆ TREBAO BI POSTATI PREMIJER I SPASITI PRIVREDU SA SVOJIM JEDNOSTAVNIM A EFIKASNIM METODAMA!!!

VL
KR
kroon
10:27 13.03.2011.

sve je to nista...najbolje je kad je Partizan dobio 5 komada u Zagrebu

VL
NI
nidjomidjo
06:53 14.03.2011.

Brajdiću. Brajdiću pa što ti je, da Blanka nije odmah iza Janice?! Pa riskiraš odmazdu i gnjev Joška Vlašića, protestna pisma, demantije i tužbe..daj razmisli malo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.