Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza HD tehnologijom dokazala da Hirscher i Neureuther nisu haklali
Povratak na članak

Kostelić i Hirscher "popušili lulu mira"

U aferi "jahanje skijaških kolaca" došlo je do velikog obrata koji je završio tako da su sinoć u Schladmingu na pozornicu zajedno izašli Kostelić, Hirscher i Neureuther i kazali publici da su rasčistili sve svoje nesporazume

Komentari 20

FR
fraca
23:42 23.01.2012.

Ivice, Ivice.... koga ti drzis budalom....

VL
FE
Felicijen
23:09 23.01.2012.

Jesu li oni popušili joint zajedno ili njihove riječi koje su izrekli jedan protiv drugoga imaju toliko malu vjerodostojnost. Da znamo kako vrednovati njihove izjave ubuduće...

VL
JA
JackRussell
23:38 23.01.2012.

Eto, i gdje su sad svi oni koji su pljuvali po Hirscheru, \"ljubomornim\" Austrijancima, koji su tražili urote? Rekao sam da su onakvim optužbama bez dokaza, Kostelić i Pavlek zabili si autogol, sad se to potvrdilo. Nije im ovo trebalo.

VL
Č7
čvor2.76
07:02 24.01.2012.

Ivica sa cijelom ekipom predvođenom Gipsom je najbolji i to su čisti pokazatelji. Iz takovih razloga ne smiju se dešavati ovakovi gafovi u izjavama. Ivica bi stvarno morao uzeti stručnjaka za edukaciju kod davanja izjava novinarima.

VL
CR
crocro
07:03 24.01.2012.

Od svega je u ovome trenutku najvažnije da Ivica ostane potpuno smiren i koncentriran na današnju vožnju i da pokuša zaboraviti ovu aferu. Njegova koncentracija na vožnju nije važna samo zbog njegovog lošeg startnog broja, već postoji mogućnost da mu za vrijeme vožnje publika ne bude sklona što bi ga moglo dekoncentrirati. Upavo u ovakvim okolnostima Ivica bi trebao ostati čvrst i dosljedan te svima pokazati da ga nitko ne može skrenuti s puta koji vodi na svjetski tron i zagrljaj s velikim i malim kristalnim globusom. Ivice, svi znamo da zanš pobjediti u teškim bitkama i želimo svaku sreću i uspjeh.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:11 24.01.2012.

lijepo je ivica rekao, sramota ostaje vječno. samo što je u pitanju on, i njegovo lažno optuživanje! bez ikakvog dokaza je javno optužio boljeg od sebe. i htio si prisvojiti neko prvo mjesto, za koje realno nije sposoban. sad daa vidimo, kako će drugi gledati njegove greške. nemoguće da ih on nema. sramota za cijeli savez, a i za onog fleissa, koji je isto javno optužio. eto na što nam je spala ekipa koju tako krvavo plaćamo. iz očaja lažno optužuju druge. a znate da se to vraća.

VL
Č7
čvor2.76
07:18 24.01.2012.

24.01.2012. u 07:11h nekakav je napisao/la: lijepo je ivica rekao, sramota ostaje vječno. samo što je u pitanju on, i njegovo lažno optuživanje! bez ikakvog dokaza je javno optužio boljeg od sebe. ----------------------------- Prije nego napišeš glupost pogledaj poredak skijaša.

VL
BJ
B. Joseph
07:20 24.01.2012.

Ivica nikad neće zaboraviti Hirscheru, da mu nije dozvolio da on bude SNJEŽNA KRALJICA.

VL
BJ
B. Joseph
07:23 24.01.2012.

Kako novinar kaže, Ivica je popušio lulu mira.

VL
Avatar dinameze
dinameze
07:28 24.01.2012.

gledajte ovako SLOVENSKI komentatori i stručnjaci su rekli kak je haklanja bilo i to je to.i na zadnjoj tekmi je haklao dva put i stigao do kraja,toliko o hiršu,dobro ivek reče sramota ostaje.kaže stara narodna,pamet izgubiš,odeš u školu ili crkvu ili džamiju(ovisno gdje tko ide)i ponovo je nađeš.bogatstvo izgubiš,zasučeš rukave i ponovo ga zaradiš.NO KAD IZGUBIŠ ČAST NEMA NAČINA DA GA VRATIŠ.....

VL
MI
miran
07:57 24.01.2012.

\"U aferi \"jahanje skijaških kolaca\" došlo je do velikog obrata...\" Najzad! Ipak su decki uvidjeli da je bolje jahati nekaj drugo nego kolce i jos se oko toga svadjati. Hvala Bogu da im na najzad doslo iz guzice u glavu.

VL
MA
mare0801
08:03 24.01.2012.

Kostelić sve više liči Blanki Vlašić i ponaša se kao razmažena primadona.Vječito nešto grintaju,i skloni su optuživati kolege,bez da provjere činjenice.Vrlo nesportski,i vrlo prepotentno.Zato Blanku nitko od kolegica ne podnosi,a za Kostelića,ne znam.

VL
CR
crocro
08:09 24.01.2012.

Navodno da je Pavlek rekao da je u Zagrebu Hirsher prešao preko kolca i da pogreška što nisu reagirali i diskvalificirali Hirshera. Nije mi jasno zašto što nisu učinili ako su imali argumente. Valjda im je bilo ljepše gledati stranca kao snježnog kralja. Ovo se mora potpuno razjasniti i narodu podastrijeti pravu istinu. Jer ako je to istina i ako je to Pavlek vidio i mogao reagirati a nije reagirao iz njemu poznatih razloga, onda Pavlek više nema što tražiti u profesionalnom skijanju i neka ide u amatere. Jer se tako netko može ubiti pošteno skijajući i izgubiti a netko nepravilnim skijanjem i gaženjem kolaca pobjeđivati. To nije pošteno i u takvom slučaju skijanje ne bi imalo nikakvog smisla. To su profesionalci i radi se o ne samo novu već i mjestu najboiljih u svijetu. Ovo treba potpuno razjasniti i obavijestiti javnost.

VL
CV
crna vrana
08:18 24.01.2012.

Ovo je da pukneš od smijeha ili od jada. Svejedno. Čimi mi se da su našim hlebincima austrijanci složili HD-montažu. Taj mali gotovo svaku tekmu hakla. Zar se to treba nekome dokazivati. Neka analiziraju sve njegove vožnje -prosjek haklanja će biti preko 50 %.

VL
EL
elitegroup27
08:19 24.01.2012.

HD tehnologija je dobra koliko se nebrise neke stvari tako da se nevide NEKE stvari ali mozda ja samo fantaziram!!!!!??

VL
TA
tapiros
09:32 24.01.2012.

99% gaženja se osjeti, ali kako u svoj toj brzini i koncentraciji ti imaš vremena razmišljati jesi li zahaklao (nedozvoljeno) ili nagazio samo (dozvoljeno)??? Daj zamisli da odustaneš jer si mislio da to nije ok, pa kasnije vidiš da je bilo ok i recimo izgubiš pobjedu i nekoliko tisuća CHF??? Pa o tome sudci odlučuju i zato postoje. Da li ste ikada vidjeli brzog hodača da odustaje nakon što je protrčao? NE, uvijek dolaze sudci. Možda oni imaju manji osjećaj, no čemu sudci ako ti moraš paziti i razmišljati jel sve ok???

VL
FC
fcod
09:57 24.01.2012.

Kak sam juče napisao, u paketu sa simpatičnom otvorenošću nažalost dobiješ i dječačku naivnost, pa otud onako nedplimatična Ivičina izjava. Pametnije mu je bilo reći kako se to mora dobro provjeriti, i kako je i njemu bilo teško skijati u takvom okruženju. A što se snimki tiče, Neureutherova na SLjemenu mi se čini čista ko suza -haklao je! Za Hirschera na Sljemenu nisam siguran, ali u Kitzu je haklao već u prvom laufu 100%. I da, stvarno se može haklati kolac da ne primjetiš ali ne 5 puta za redom. Ivica je koliko ja znam, jednom haklao i nastavio voziti, ali siguran sam da bi on stao svaki put kada bi znao da je haklao a ne bi držao fihu đepu i nadao se da suci to nisu vidjeli.

VL
FC
fcod
09:59 24.01.2012.

eh da, u Adelbodenu je bila takva magluština da su slobodno mogli svi haklati! Čudo da nisu cijelo brdo fulali, a kamo li kakav kolac

VL
FO
FOISZ
12:27 24.01.2012.

Jedini krivac za cijelu ovu aferu je HTV. Hrvatska televizija je jedina nacionalna televizija u regiji koja ne emitira program u HD-u. Zašto? Uvalili su naciji zastarjele MPEG-2 prijemnike koje su „našli na otpadu“ i onda ih skupo prodali. I tako su Hrvati ušli u „digitalno doba“, a netko je zgrno silne novce. Zato su i odustali od svog „eksperimentalnog“ HD programa za koji je potreban MPEG-4 prijemnik. Osnovna prednost HD-a? Pa recimo možeš zumirat sliku recimo 5x, i još uvijek je čistija i oštrija od one u standardnoj definiciji (SD). Samo pogledajte zumiranu sliku Hirscherovog haklanja na HTV-u. Totalni bluuuuur.

VL
FC
fcod
12:56 24.01.2012.

Ma na kraju krajeva nek austrijanac hakla kad se već tako voli mlatiti kolcem po jajima :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.