Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veleslalom, sölden
Povratak na članak

Kostelić: Biti među 15 je uvijek super, osim u slalomu...

Ivica Kostelić otvorio je skijašku sezonu u austrijskom Söldenu suzdržanim nastupom u veleslalomu. Bio je 26. u prvoj vožnji, a završio 14. sa zaostatkom od 4.38 sekunde za pobjednikom Tedom Ligetyjem.

Komentari 3

DU
Deleted user
13:29 28.10.2012.

Trenirao cijeli zivot i ima vise od 10 godine iskustva s veleslalomu u svjetskom kupu i zaostaje 4,32 s iza jednog amerikanca!!!!! Taj amerikanac je 100% dopingiran.

VL
Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
15:01 28.10.2012.

Ivica Kostelić je odvozio fantastičnu utrku jer biti 14. sa zaostatkom od 4.38 sekunde za pobjednikom Tedom Ligetyjem je povijesni uspijeh hrvatskog sporta i domoljubne fiskulture..

VL
OB
-obrisani-
18:29 28.10.2012.

EUJanezz Dragi susjed neznam dali si ti skužio ali ovo je skijanje..to je za vas SSlovence kao za krave valcer!Dakle nisi stručan da išta komentiraš..tebi najbolje leži i tu si ekspert za glazbu Marka Perkovića Thompsona,Savudrijsku valu,Ivana Adolfa Janeza Janšu,dresuru bullmastiffa,ispijanje alkohola do delirija i valjanje po cesti itd itd .Stoga dragi sosed pusti sport drugima, nije to za vas! P.S. A što se tiče Ivice znam da vi još uvijek ne shvaćate kako to da jedna zamlja sa dva brda ima skijaša kakvog vi niste i niti će te ikad imali!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.