Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HT PREMIJER LIGA

Košarkaši Furnira bolji od Sonika Puntamike nakon napetog dvoboja

Zadar: Utakmica 21. kola HT Premijer lige, KK Sonik Puntamika - KK Furnir
Sime Zelic/PIXSELL
14.02.2022.
u 22:20

Na vrhu ljestvice su Cedevita Junior (omjer 15-4) i Split (15-3), dok ih slijede Cibona i Zadar (po 14-5) te Gorica (12-9).

U ogledu 21. kola HT Premijer lige košarkaši Furnira pobijedili su u zadarskim Jazinama domaću Sonik Puntamiku 67:63 u ogledu 21. kola HT Premijer lige.

Iznimno izjednačen bio je ovaj derbi začelja gdje se neizvjesna borba vodila od početka do kraja. Odmak od suparnika gosti su napravili u trećoj četvrtini koju su dobili 20:14, a i u završnicu je Furnir ušao s blagom prednosti koju je sačuvao do kraja.

S 19 poena najbolji strijelac Furnira bio je Mateo Vidović, dok je Kenan Karahodžić dodao 17 poena uz devet skokova. Kod domaće Sonik Puntamike najbolji je bio Ivan Vučić s 20 poena i sedam skokova.

Na vrhu ljestvice su Cedevita Junior (omjer 15-4) i Split (15-3), dok ih slijede Cibona i Zadar (po 14-5) te Gorica (12-9). Ovo je za Furnir bila šesta pobjeda u sezoni te sada omjer 6-13 imaju Vrijednosnice Osijek, Šibenka i Furnir. Omjer 5-14 imaju Alkar i Sonik Puntamika.

U utorak će, pak, u Sinju, od 18 sati, igrati Alkar i Šibenka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije