Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK-TERAPIJA U JAZINAMA

Zula: Ne mogu obećati da ovakvih poraza više neće biti

\'12.01.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb - NLB liga, 16. kolo, KK Cibona - KK Cedevita. Drazen Anzulovic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\'
Marko Lukunic/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
20.03.2011.
u 14:54

Cibosi su na startu Lige za prvaka doživjeli šok. U Jazinama su od Borika poraženi 86:63.

Neki su možda pomislili da gostovanje u Jazinama cibosima više nikad neće predstavljati problem, no tri godine nakon što su se Zadrani preselili u Višnjik zagrebačka je momčad ponovno pala u legendarnoj dvorani. Krvnik je ovoga puta bio Zadrov mlađi 'brat' Borik. Ostavivši ih na -23, vukovima je priredio toliki šok da ni dan kasnije nisu još došli k sebi.

- Frustrirani smo. Ne znam što bih rekao jer sve što kažem zvučat će kao alibi, a to ne želim. No, situacija je takva da je nas Borik igrački dobio - bez susprezanja je priznao trener Anzulović. On, kao i njegovi prethonici, muku muči ne bi li sezonu izgurao s nekolicinom igrača koji već odavno pucaju po šavovima.

- Ne mogu reći da je nedostajalo motivacije. U granicama svoje nespremnosti, igrači nisu mogli reagirati na čvrstinu koju je pružio protivnik - rekao je Zula.

Izostanak te reakcije, tvrdi, nema veze sa zakašnjelim plaćama, koje i dalje - ne stižu.

- Ne bih to uzimao kao opravdanje jer se u životu sportaša na kraju sve svodi na pobjedu ili poraz. Razgovore s igračima vodimo svakodnevno unazad dva mjeseca, a reakcija je očigledno vrlo loša.

Što uopće očekivati od prvenstva kada se, od protivnika iz nominalno slabije skupine, doživi ovakav debakl?

- Nadam se da ovakvih frustracija neće biti iako ne mogu ništa garantirati u ovakvoj situaciji. Želim da igrači pokušaju shvatiti da jedini dres Cibone mogu nositi uz maksimalan angažman, ostalo su laganja - zaključio je Anzulović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije