Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
košarkaške selidbe

Žižić odlazi iz Cedevite, Vujo iz Olympiacosa, a Spahija u Fener

Andrija Žižić
Renato Branđolica
09.06.2010.
u 19:15

Ponajbolji hrvatski trener Neven Spahija u četvrtak kreće prema Istanbulu gdje bi se trebao dogovoriti za posao na klupi Fenerbahçea.

Njegov kolega Aco Petrović razmišlja kako sastaviti momčad Cedevite nakon što se centar Andrija Žižić zahvalio na boljem ugovoru nego ove sezone. Nikola Vujčić, pak, neće nastaviti karijeru u Olympiacosu.

Vodstvo NLB lige dalo je pozivnice Zagrebu i Bosni, no zasad se ne zna koliko će klubovi to morati platiti. Zbog favoriziranja Bosne, pobunila se Igokea, privatni klub predsjednika Vlade Republike Srpske Milorada Dodika.

Komentara 2

BA
balic34
20:17 10.06.2010.

mislim da je to bosna zaslužila zbog svog renomea i povijesti!

FE
febo
10:53 10.06.2010.

Qebem mu , da baš ni jedan sport nemože bez uplitanja politike , to mi nije jasno... , ne baš mi nije jasno !!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije