Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKIVAN RASPLET

'Kecman je imao vremena jer se semafor gasio'

Cibona
Marko Lukunić/Pixsell
27.04.2010.
u 10:38

Pobjednička trica “Cara Dušana” s 18 metara i dalje je glavna tema svih sportskih krugova, a u utorak smo pod tornjem saznali da je “diverzant” Kecman imao i pomoćnika, “domaćeg izdajnika”.

Cibonini direktori Andro Knego i Mihovil Nakić jučer su ustvrdili da je Partizanovu braniču pomogao semafor. No, budimo pošteni, najviše su mu ipak pomogli sami cibosi preranim slavljem i gledajući kako neometan puca.

Žalili se na vlastite igrače

Nakon što su saznali da je direktor NLB lige Josip Bilić odbio njihovu žalbu i da je odluka konačna, Knego i Nakić pokazali su snimku na kojoj se vidi kako se semafor gasi kad je Kecman primio loptu i nakon toga se opet pali.

– Semafor nije ispravno funkcionirao, pa je Kecman dobio vrijeme da postigne taj koš (što je za Večernjak izjavio mjeritelj vremena Saša Ekart, nap. ur.)! Inače, takav je koš nemoguće postići za šest desetinki. Zbog toga je barem za finale nužno uvesti tzv. instant-replay, pregledavanje spornih situacija u završnici utakmice – rekao je Nakić.

Žalili su se direktori i na ljudski faktor odnosno na ponašanje vlastitih igrača i trenera. Svi oni počeli su slaviti prije nego što je utakmica završena, o čemu direktor NLB lige Bilić u odluci kaže:

“Isključivo su suci nadležni da vode brigu o tome koji se igrači u trenutku igre mogu nalaziti na parketu. Kako nisu izvijestili o postojanju nepravilnosti, temeljem i delegatova mišljenja donio sam odluku o odbijanju žalbe”.

Suci niti čuju niti vide

Mislili smo da slovenski suci dobro ne čuju kad nisu čuli Vujoševićeve psovke uz vlastite uši. Nažalost, oni očito ne vide dobro kada nisu uspjeli vidjeti u terenu “građanina” Rozića (u civilu) i pomoćnog Cibonina trenera Mijatovića. Drugo je pitanje što bi bilo da su prije Kecmanove trice dosudili što i Cibona kaže da su trebali - tehničku, dva bacanja i loptu sa strane za Partizan. Do slovenske bi granice trebali biti prebačeni oklopnim kolima.

– O istupanju iz lige nismo razmišljali. Jedan smo od osnivača lige i tim protestom želimo je poboljšati – kaže Nakić.

Komentara 80

VD
vjer.domo
18:14 27.04.2010.

andriya ove pričice možeš pričati na skadarliji da se koš sa te udaljenosti za 0,6 sec može postići regularno, ali to je spika vas srba i to je vaše pravo, a naše je da branimo istinu kao i u domovinskom ratu i vjeruj mi da još nije oko ovoga gotovo.

MA
mateja23
12:16 27.04.2010.

RE-Micro.... Fisher je protiv San Antonia postigao kos za 0,4..... A Kecman je (kako NLB liga tvrdi nakon gledanja snimka) postigao kos za 0,3....

CO
coska
11:28 27.04.2010.

Slovenski suci...G.O.V.N.A!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije