Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga, 20. kolo

Zagreb na krilima Kasuna svladao slabašni Zlatorog

'26.10.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Euroliga, 2. kolo, KK Zagreb CO - Panathinaikos. Mario Kasun.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
11.02.2012.
u 22:26

Centar mrava ubacio je 21 koš uz fenomenalni šut za dva poena (8 od 9), a dodao je tome i 11 skokova.

Iako su igrali bez dvojice stožernih igrača, od košarkaša Zagreba (11-9) očekivao se lakši obračun s posljednjom momčadi ABA lige. Do pobjede nad Laškim (71:64) u 20. kolu na kraju su došli na teškom mukom, u jednom trenutku gubili sa devet razlike...

- Pitao sam ih u svlačionici čega se to boje? U njih se uvukao strah koji nikako da nestane, kao da su im noge sputane. Ionako smo realno izgubili šanse za četvrto mjesto, nema razloga da na ovakvoj utakmici radimo ovoliko greški - jadao se trener mravi Androić.

Osim loše igre, uoči Kupa koji se igra sljedeći tjedan muče ga i ozljede.

- Nije nam to izgovor, ali zaista u posljednje vrijeme nemamo sreće. Mulaomerović bi se trebao vratiti u ponedjeljak, Simonu se isto nadam, ali ništa nije sigurno.

Najbolji u slavlju protiv kluba kojeg vodi naš Ivan Sunara bili su Kasun sa 21 te Mašić sa 14 koševa. (av/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije