Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKAŠICE SE VRATILE IZ POLJSKE

Za godinu dana slavit ćemo isto tako odlazak u London

\'04.07.2011., Zagreb - Docek hrvatske zenske  reprezentacije kosarkasica nakon osvojenog petog mejsta na EP-u. Antonija Misura.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL\'
Tomislav Miletic/PIXSELL
04.07.2011.
u 18:02

- 
Možemo biti među pet od 12 reprezentacija na kvalifikacijama za OI - smatra Bralić.

Hrvatske košarkašice jučer su se vratile iz Poljske s Europskog prvenstva na kojem su osvojile peto mjesto i izborile izravan odlazak na sljedeće Europsko prvenstvo, ali i na predolimpijski turnir. Nije ih dočekalo tisuće navijača. Samo obitelji i prijatelji te Željko Drakšić, tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza, koji je igračicama podijelio cvijeće.

- Nadam se da ćemo za godinu dana na ovom istome mjestu slaviti odlazak na Olimpijske igre u London - rekla je Sandra Mandir, kapetanica reprezentacije, te pohitala kući kako bi se nakon mjesec dana napokon vidjela s dvoipolgodišnjim sinom.

Stipe Bralić, izbornik reprezentacije, o šansama za London rekao je:

- S kvalifikacijskog turnira uoči Pekinga sve četiri europske reprezentacije izborile su Igre u Londonu. Vjerujem da od 12 reprezentacija koje će sudjelovati na turniru možemo biti među prvih pet - istaknuo je Bralić.

Ana Lelas, košarkašica francuskog Montpelliera, ozlijedila se usred turnira.

- Mislila sam da mi je pri jednom sudaru puknula ključna kost. Osjetila sam da je nešto škljocnulo. Na sreću, ništa nije slomljeno, samo sam istegnula tetivu. Teško je bilo gledati utakmice s klupe - istaknula je Lelas, koja će i sljedeće sezone ostati u Francuskoj.

Ide li na rukometne utakmice?

- Ne idem. Nemam vremena. A pitate li me jesam li upoznala Nikolu Karabatića, nisam. Kada bi neka naša momčad igrala protiv Montpelliera, svakako bih otišla na tu utakmicu - zaključila je Ana Lelas, koja će za desetak dana biti spremna za trening.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije