Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SREĆE PROTIV NJIH

Wisniewski: Partizan mi je uzeo sve

andrew wisniewski
AFP
02.04.2010.
u 13:02

Maccabijev razigravač Andrew Wisniewski jednostavno nema sreće protiv Partizana. Za koji god klub igra, gubi od beogradskog kluba, pa ne treba čuditi njegova izjava da ih mrzi.

Wisniewski je prije Maccabija igrao za Crvenu zvezdu i Cibonu, a do naslova u NLB-u nikada nije došao, naravno zato što s druge strane stajao Partizan.

- Mrzim Partizan, uzeli su mi naslov u NLB-u, sad su me spriječili da odem na Final Four - rekao je Wisniewski.

Iako su izgubili, Amerikanac tvrdi da je Maccabi bolja momčad.

- Partizan nam je oduzeo skok i tranziciju. Oni imaju svoj sustav i to je uvijek problem za protivnika. Čini mi se da je svejedno tko igra za njih.

Komentara 1

MI
Mijat
14:20 02.04.2010.

Tako je višnjevski, u pravu si. Sistem je najbitniji i naravno talenat i srce. Sa skromnim budžetom srpski tim vas je prizemljio i dokazao kako nije uvijek sve u parama. Upravi Partizana savjet da Vujošević organizuje seminar za trenere iz regiona i tako poprave budžet!! Svaka čast majstori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije