Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ode on u stiliste

Wade popravio čvor kravate treneru Phildelphije

Dwyane Wade
Reuters/Pixsell
10.04.2010.
u 10:25

Poznato je da se Dwyane Wade voli odijevati lijepo i sa stilom. Košarkaš Miami Heata i modni trendseter NBA lige čak je o tome snimio televizijsku reklamu.

Tijekom utakmice između Heata i Philadelphije 76-ersa u srijedu u floridskoj American Airlines Areni, najbolji igrač domaćih, još zaigran nakon što mu je zamalo iz obruča iscurio težak šut pod prekršajem, doskakutao je do trenera gostiju Eddieja Jordana. Primijetivši nesavršenost njegova čvora na kravati, odjednom je zastao i poravnao ga.

Dotad ozbiljni trener spontano se nasmiješio Wadeovoj domišljatosti.

S obzirom na to da mnoge poznate osobe u Americi za takve usluge skupo plaćaju stiliste, Jordan može biti sretan jer je pomoć dobio besplatno, i to od ponajboljeg košarkaša današnjice.

U pobjedi Heata 99-95 Wade je sudjelovao s 22 koša, četiri skoka i tri asistencije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije