Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz fotelje sportskog direktora opet u tenisice

Vujčić se u dvoboju protiv Alkara opet vraća među "žute"

\'09.10.2010., Sportska dvorana u Gospinu polju, Dubrovnik - A1 Hrvatska kosarkaska liga. Susret izmedju domaceg Dubrovnika i gostujuceg Splita. Splitski broj 7 Nikola Vujcic. Photo: Grgo Jelavic/PIXS
Grgo Jelavic/PIXSELL
13.02.2012.
u 15:13

Uoči završnice košarkaškog kupa Hrvatske s Gripa je za navijače Splita lijepu vijest odaslao sportski direktor Nikola Vujčić.

Proslavljeni centar, sada sportski funkcioner, vratit će se na parket i "žutima" pomoći u završnici prvenstva.

– Sljedećeg tjedna na utakmici s Alkarom pred našom publikom bit ću u momčadi, priključujem se momčadi – rekao je Vujčić.

Već nekoliko tjedana Vujčić je u punom trenažnom procesu, mogao je zaigrati već protiv Cedevite u završnici kupa što se 15. i 16. veljače igra u Zagrebu, ali ipak, procijenio je da ne treba žuriti s povratkom.

– Završnica kupa dobro će doći našim mladim igračima da osjete kako je igrati protiv najjače momčadi u Hrvatskoj. Šteta što zbog ozljeda nećemo biti kompletni, ali za dvoboj protiv Alkara Split bi trebao biti u najjačoj postavi, s Vujčićem na čelu.

Splićane nakon Cedevite čekaju Darda, Alkar, Jolly, Zadar, Zabok i Dubrovnik.

– Dobar je to niz utakmica, koji će nam pomoći da spremni i zdravi čekamo Ligu za prvaka – dodao je Vujčić.

A trener Splita Nikša Bavčević osvrnuo se na ono što njegovu momčad čeka u kup.

– U dvoboju s Cedevitom vidjet ćemo gdje smo u radu, mogućnostima... U toj utakmici nemamo što izgubiti, pritisak rezultata je na Cedeviti, koja je bolja momčad od nas. Motiva nam neće nedostajati, volje također, a vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno – zaključio je Bavčević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije