Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

VIDEO Ništa novo: Lakersi opet poraženi, "sredio" ih Anthony

Kobe Bryant
AFP
14.12.2012.
u 09:54

Portland je svladao San Antonio sa 98:90, a Atlanta je bila bolja od Charlotte sa 113:90

Lakersi nastavljaju s novim posrtajima, a posljednji su im "mjeru" uzeli New York Knicksi (116:107) predvođeni Carmelom Anthonyjem koji je upisao 30 koševa.

Na poluvremenu su Knicksi vodili sa 68:49 u što su ugradili osam trica iz deset pokušaja. U završnici Lakersi su iskoristili Anthonyjev izlazak zbog blaže ozljede šest minuta prije kraja i malo ublažili rezultatsku razliku.

Uz Anthonyja, Tyson Chandler dodao je 18 koševa kao i J.R. Smith. Knicksi tako još nemaju poraz na domaćem terenu, a ovo im je deveta pobjeda na njemu, ukupno 17. uz pet poraza.

Kobe Bryant ubacio je 31 koš i bio najefikasniji, a Metta World Peace dodao je 23.

Rezultati:

NY Knicks – LA Lakers 116:107
Portland – San Antonio 98:90
Atlanta – Charlotte 113:90

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije