Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pakao u Pioniru

VIDEO Grobari prekinuli utakmicu, Partizan slomio Cibonu u finišu

Grobari
Foto: Pixsell
1/2
05.01.2013.
u 22:04

Susret je prekinut u drugoj minuti druge četvrtine kad su huligani počeli bacati pirotehnička sredstava na parket, a nastavljen je kad je policija ispraznila tribinu.

Utakmica 16. kola između Partizana i Cibone u Beogradu, koju su Zagrepčani izgubili 68:74, prekinuta je u drugoj minuti druge četvrtine kod rezultata 19:16 za domaće, nakon što su huligani iz redova Grobara počeli na parket bacati pirotehnička sredstva, ali i sve što im se našlo pri ruci. Prvo ih je kapetan crno-bijelih Vladimir Lučić zamolio da prestanu, zatim je pokušao i trener Duško Vujošević koji je ubrzo izgubio živce i ušao u verbalni rat s izgrednicima, da bi na kraju momčadi bile povučene s parketa.

Utakmica se nastavila kad je policija ispraznila dio tribine na kojoj su se nalazili huligani. Inače, incident je napravila frakcija Grobara poznata pod nazivom Zabranjeni koji su se prije utakmice potukli s drugom navijačkom frakcijom beogradskoga kluba zvanom Alcatraz.

U naelektriziranom ozračju odigran je ostatak susreta, a vukovi su se dobro držali do zadnje dvije minute. Čak su u 33. minuti imali i pet koševa prednosti (58:53) nakon što je poentirao Žižić, no bio je to zadnji koš iz igre hrvatske momčadi do trice Darija Šarića u 38. minuti (za vodstvo 64:63). I tada se činilo da će cibosi držati egal do samoga kraja, ali onda je Partizan vezao dvije trice (Westermann i Lučić), a Milosavljević je zabio koš i dodatno slobodno bacanje za 72:66 Beograđana i utakmica je minutu prije kraja bila riješena.

Kod Cibone najbolji je bio Strawberry sa 19 koševa i sedam skokova, dok je domaće predvodio Milosavljević sa 15 ubačaja i pet skokova.

Cibona nakon 16 kola ima omjer pobjeda i poraza 6-10, a Partizan je na 11-5.

Komentara 40

VE
velikazmija
18:11 06.01.2013.

bravo oluja treba prekinuti odlasziti u beograd prvenstvo eu u rukometu pamtimo sad vodimo tamo0 dijecu četnicima podb nož jednog dana nije li sad nelki 6-7 nekih ljudi nožem napaso -- prikinita to dok nije kasno --

MK
MKGRA
22:20 05.01.2013.

a oni bi dvojezićnost u Gradu heroju Vukovaru daj zaboravi ni za 10 godina tj nikada

OB
-obrisani-
09:20 06.01.2013.

janez ako neko širi mržnju onda si to ti isuviše si providan u svojoj naklonosti prema srbima i mržnji prema hrvatima čitam je tebe godinama.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije