Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA PREDSEZONA

Ukiću tek šest minuta u novom porazu

Roko Leni Ukić
Reuters
08.10.2009.
u 08:59

Niti u svojoj drugoj utakmici u dresu Milwaukee Bucksa hrvatski playmaker Roko Leni Ukić nije zabljesnuo, a baš kao i u uvodnoj utakmici NBA predsezone, njegova je momčad upisala poraz.

Ovaj puta u Auburn Hillsu do pobjede je došla domaća momčad Detroit Pistonsa i to s 113-104 uz dobru igru dojučerašnjeg košarkaška Chicago Bullsa Bena Gordona (24p), te bivšeg košarkaša Maccabija Willa Bynuma (23p) i Rodneyja Stuckeyja (21p).

Bucksi nisu imali odgovor na takav napad domaćina, pa je tek zabljesnuo 10. izbor ovogodišnjeg drafta najjače košarkaške lige svijeta, 20-godišnji Brandon Jennings (18p, 6a).

Loša je to vijest za Ukića koji se upravo s njime i Lukeom Ridnourom (9p, 4a) bori za poziciju startnog razigravača. Ništa bolja vijest nije niti statistika hrvatskog igrača koji je u šest minuta ostao bez poena (jedan pokušaj) i bez asistencije, s tek tri skoka.

NBA liga, predsezona:
Sacramento Kings - Portland Trail Blazers 86-89
Los Angeles Lakers - Golden State Warriors 118-101
Houston Rockets - Boston Celtics 96-90
Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder 99-91
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 113-104
Orlando Magic - Miami Heat 90-86
Atlanta Hawks - New Orleans Hornets 108-102
Toronto Raptors - Philadelphia 76ers 79-84

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije