Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TBL LIGA

Ukić 10 koševa u porazu Fenerbahcea

Roko Leni Ukić
VL
22.05.2010.
u 19:23

U drugoj finalnoj utakmici doigravanja TBL lige košarkaši Efes Pilsena pobijedili su Fenerbahçe 73-64 i tako izjednačili seriju na 1-1.

Nakon prve dvije četvrtine imao je Efes Pilesen malu prednost (+5), ali je potom Fenerbahçe u trećoj dionici uspio preokrenuti rezultat i u zadnjih deset minuta igre ući s košem viška (51-50).

U zadnjem je dijelu domaćin ipak uspio preuzeti kontrolu i doći do važne pobjede, a najzaslužniji za to je Kaya Peker, najbolji strijelac Efesa sa 16 koševa. Marvis Linwood Thornton zabio je 11 koševa, a Boštjan Nachbar 10 za pobjednički sastav u kojem nije zaigrao Mario Kasun.

Kod Fenerbahçea je najbolji bio Tarence Anthony Kinsey s 14 koševa, Oguz Savas ubacio je 12, dok je hrvatski playmaker Roko Leni Ukić za 28 minuta na parketu upisao 10 koševa (dvice 4/6, trice 0/5, sl. bacanja 2/2), 5 asistencija i jedan skok.

Finalna serija se igra na četiri pobjede, a treća utakmica na rasporedu je u utorak 25. svibnja.

TBL finale, druga utakmica:

Efes Pilsen – Fenerbahçe 73-64

Serija je izjednačena na 1-1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije