Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

U Zadru kamenovali autobus s igračima Partizana

Vlada Jovanović
Filip Brala/Pixsell
12.12.2010.
u 22:47

U kamenovanju je ozlijeđen trener partizana, a iz Tornada su poručili kako nemaju veze s incidentom

Autobus košarkaškog kluba Zadar kojim su u Zračnu luku Zadar krenuli igrači i vodstvo košarkaškog kluba Partizan kamenovan je prilikom prolaska kroz zadarsko naselje Bili Brig.

Kamenovanje autobusa dogodilo se sat vremena nakon utakmice u kojoj je Zadar pobijedio Partizana. Potvrdila nam je to zadarska policija, ali i direktor košarkaškog kluba Zadar, Zdenko Mičić.

- Istna je da su nepoznate osobe zasule kamenjem igrače i vodstvo Partizana u autobusu našeg kluba kojim su išli prema Zračnoj luci. Mi kao Klub nemamo ništa s tim napadom i meni je strašno žao što se to dogodilo. Nazvao sam direktora Partizana i ispričao sam mu se za ovaj nemili događaj. Čuo sam da je trener Partizana lakše ozlijeđen. Ovo stvara jako ružnu sliku o našem gradu i nadam se da će policija sada svoje napraviti - rekao nam je Zdenko Mičić.

Na autobusu je, kako nam je rečeno, razbijeno više prozora. Iz zadarske policije su potvrdili događaj, no nisu htjeli reći više do svršetka očevida odnosno nisu nam rekli je li bilo ozlijeđenih i je li tko od napadača uhićen.

Iz navijačke skupine Tornado poručili su kako nemaju veze s incidentom te kako ga najstrože osuđuju.

Prošle je godine nakon poraza u Širokom autobus Zadra kamenovan od vlastitih navijača, a nastradao je tadašnji trener Zmago Sagadin.

Komentara 28

Avatar Topgen
Topgen
23:23 12.12.2010.

Zivelo bratstvo i jedinstvo svih naroda i narodnosti SFRJ ..... ! :-)

OB
-obrisani-
02:50 13.12.2010.

Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

OB
-obrisani-
02:55 13.12.2010.

. A civiliziranost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije