Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN TRICAŠ

U Zadar stiže košarkaš izbačen sa sveučilišta zbog nediscipline!

Jordan Burgason
28.11.2012.
u 11:16

Burgason je pohađao katoličko sveučilište koje je zabranjivalo kafiće, psovke, seks...

KK Zadar usred sezone dobiva novo američko pojačanje. Danas će jednomjesečni, probni ugovor potpisat će 23-godišnji Jordan Burgason.

"Potpisujem za KK Zadar na mjesec dana, a ako se pokažem dobar, ostajem do kraja sezone. Život je lijep", napisao je na svom Twitteru Burgason koji je u veljači izbačen sa svog sveučilišta Lipscomb u Tennesseeju, samo nekoliko mjeseci prije kraja školovanja.

Razlog? Oštro, višestruko kršenje pravila, no o čemu se točno radi, nema službene informacije. Lipscomb je, naime, katoličko sveučilište koje zabranjuje alkohol, psovke, kockanje, odlazak u kafiće, ima strogi kodeks odijevanja i strogu seksualnu politiku, a sve to svaki od njihovih malobrojnih studenata prihvaća upisom na koledž. Burgason se nije žalio nakon što su ga izbacili, već se ispričao i zahvalio na prilici koju je imao.

Dodajmo da se radi o sjajnom tricašu s više od 52,6 posto uspješnosti, a za svoj koledž ubacio je rekordne 282 trice.

Ključne riječi

Komentara 4

FE
fellix1601
12:42 28.11.2012.

Sve stvari koje su nabrojali a koje je kao on kršio spada nekako u normalne sfere ua ostale ljude... , tako da ja osobno ne mislim da je on nekakva veliki griješnik. Naime tko od nas ne zalazi u kafiće , tko se ne oblači otakčeno , tko se ne voli kladiti i kockati.... itd !!!!!!! Iako sam Zagrepčan i navijač zagrebačkih klubova , želim mu svu sreću i puno pobjeda u Zadru i Hrvatskoj !!!!!

JO
jolly
13:28 28.11.2012.

Jedini problem je što od veljače nije igrao košarku!

FI
Filius
15:17 28.11.2012.

zabranjuje psovke? pa nađite mi čovjeka koji nije nikada u životu opsovao. kafiće? pa koje zlo se može dogoditi u kafiću!? alkohol? naravno protiv toga sam da na predavanja dolaziš pijan ali zabavit se vikendom je druga stvar. strogi kodeks odjevanja? ok to još nekako i razumijem. pretpostavljam da se moraš obući po kodeks samo na predavanja. kockanje? iako nisam pobornik kockanja niti se sam kockam, mislim da je to čovjekov izbor hoće/neće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije