Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

U mogućoj najavi velikog finala Oklahoma razbila Chicago Bullse

Durant
PIXSELL
01.04.2012.
u 21:41

Momčad s najboljim omjerom u ligi, Bullsi, bili su bez najboljeg igrača Derricka Rosea.

U dvoboju dvije momčadi s najboljim omjerom u ligi, Oklahomy City u svojoj je dvorani razmontirala Chicago Bullse pobijedivši 92:78. No, u obranu bikova svakako ide činjenica da su u derbiju NBA lige bili bez najboljeg igrača i MVP-ja prošle sezone Derricka Rosea. Ipak, i konačni je rezultat malo uljepšao poraz Chicaga jer su u jednom trenutku gubili i 30 razlike od Duranta i društva.

Kad smo već kod Duranta, on je ubacio 26 koševa uz 10 skokova, ali je prvo ime susreta bio njegov "pobočnik" Russell Westbrook koji je zabio 27 koševa, uz tri skoka i pet asistencija. Bullse je predvodio Lucas sa 19 koševa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije