Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEBA LIGA

Šundov zabio pet trica Panathinaikosu

Bruno Šundov
Goran Stanzl/Pixsell
17.03.2010.
u 20:25

Bruno Šundov, 30-godišnji hrvatski centar, odigrao je odličnu utakmicu za svoju Kavalu, koja je izgubila na gostovanju kod Panathinaikosa 81-63 u dvoboju 20. kola grčkog košarkaškog prvenstva.

Kavala je nakon 10 minuta igre vodila s 24-13, a nakon prvog poluvremena s 42-38, no, u nastavku su stvari ipak došle na svoje mjesto, te je Panathinaikos očekivano upisao uvjerljivu pobjedu.

Bruno Šundov, 221 centimetar visoki bivši centar Splita i Cibone, u nepunih 28 minuta igre postigao je 21 koš, te je bio prvi strijelac utakmice. No, posebno je zanimljivo istaknuti da je pogodio 5 trica iz sedam pokušaja! Za dva poena je gađao 2-3, a slobodna bacanja 2-2. Uz to je upisao i 9 skokova, po čemu je, također, bio najbolji igrač u Kavali.

Jedan skok više imao je Panathinaikosov američki centar Mike Batiste, koji je s 18 poena bio i najbolji strijelac kod domaćina.

Kavala je ostala na 5 pobjeda, ovo joj je bio 15. poraz u prvenstvu. Panathinaikos je vodeći na ljestvici s 19 pobjeda i samo jednim porazom, kojeg je pretrpio još u 5. kolu u gostima kod Olympiacosa, koji je u ovome kolu slavio u gostima kod Trikale 109-74.

Nikola Vujčić odigrao je za Olympiacos nepunih 8 minuta, te je postigao 2 poena (1-1 iz igre), uz po jedan skok, asistenciju i osvojenu loptu.

Olympiacos ima 17 pobjeda, dvije manje od Panathinaikosa.

HEBA liga, 20. kolo:

Panathinaikos - Kavala 81-63

Trikala - Olympiacos 74-109

Redoslijed: 1. Panathinaikos 19-1, 2. 2. Olympiacos 17-3, 3. Maroussi 15-5...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije