Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEBA LIGA

Šundov pobjedom debitirao za Kavalu

Bruno Šundov
Goran Stanzl/Pixsell
24.01.2010.
u 17:53

Hrvatski košarkaš Bruno Šundov svoju će premijeru u novom klubu, grčkoj Kavali, pamtiti po pobjedi. U dvorani Kalamitsa u 13. je prvenstvenom kolu pao Panionios (76:68).

U tek četvrtoj ovosezonskoj pobjedi Kavale Šundov je sudjelovao s 15 minuta provedenih na parketu. Za to je vrijeme ubacio šest koševa (dvica 3-5, trica 0-2), te ubilježio dva skoka.

Među njegovim su suigračima najefikasniji bili DeJuan Collins i Alexis Kyritsis sa po 13 poena. Zoran Erceg je sa 17 koševa predvodio poražene Atenjane.

Šundov se Kavali priključio prije nekoliko dana, nakon što je njegov dosadašnji klub, ukrajinski Donjeck, bankrotirao.

HEBA liga, 13. kolo:

Kavala – Panionios 76:68

Redoslijed: 1. Olympiacos 12-1, 2. Panathinaikos 12-1, 3. Marousi 11-2, 4. Panellinios 9-4... 10. Kavala 4-9...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije