Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV USPJEH

Spahijin rekord: osvojio naslov prvaka i u šestoj državi!

Neven Spahija
AFP
18.06.2011.
u 11:54

U Rusiji je prvak postao CSKA koji je sa 3-1 u finalnoj seriji nadjačao Planinićev i Lončarov Himki.

Roko Ukić i Marko Tomas u Turskoj su bili uspješniji. U šestoj utakmici finala doigravanja Fenerbahce je pobijedio Galatasaray 91:88 za ukupnih 4-2, a krunu je zapečatio Roko Ukić (osam koševa, pet asistencija) koji je u posljednjih 13 sekunda pogodio četiri slobodna bacanja. Tomas je pridonio s osam koševa i tri skoka, a za Galatasaray je Andrić dao sedam koševa.

Fenerov trener Neven Spahija tako je – nakon Hrvatske, Slovenije, Litve, Izraela i Španjolske – osvojio naslov prvaka u šestoj državi. Domet je to kojim se nijedan trener u Europi ne može pohvaliti.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crnicrnja
23:30 18.06.2011.

mnogo ste smesni...prvak u turskoj? videcemo ga u evropi...nego, posaljite ga kod zeljka obradovica da se malo uci kako se postaje prvak....ke-ke-ke-ke...hrvati i kosarka....ke-ke-ke-ke!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije