Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Draženovu gradu

Senzacija s Baldekina: Šarić karijeru nastavlja u Šibeniku!?

josip stojanović
Duško Jaramaz/Pixsell
06.11.2012.
u 12:34

Vlasnik šibenskog kluba Josip Stojanović spreman je iskeširati četiri milijuna kuna za košarkaškog dragulja.

S Baldekina stiže senzacija! Košarkaški klub Šibenik Jolly, koji je svijetu darovao Dražena Petrovića, spreman je spasiti trenutačno najveći hrvatski košarkaški talent – Darija Šarića! Točnije, vlasnik kluba Josip Stojanović, koji je izrazio spremnost da plati odštetu od 550.000 eura koliko je Fiba odredila da pripada KK Zagrebu, javlja portal Šibenik IN.

Podsjećamo, Šarić je potpisao ugovor na četiri godine sa španjolskim Bilbaom, ali taj klub nema novca za odštetu KK Zagrebu. Spominjala se mogućnost da Šarić završi u Splitu, Ciboni ili Cedevitu, a sad se u priču uključio i Šibenik, hrvatski A-1 ligaš čiji je predsjednik Stojanović nazvao Darijeva oca Predraga i rekao mu da će platiti traženi iznos za "malog".

– Istina je, nazvao me je Josip Stojanović i izrazio spremnost da uplati spomenutu odštetu za Darija. Ja sam ga uputio na zastupnika Jablana, koji zajedno s gospodinom Drakulićem skrbi o Darijevoj daljnjoj karijeri. Iskreno, meni je posljednjih tjedana i mjeseci ogromna zbrka u glavi oko cijele te priče. Svi imaju neke svoje favorite, sugestije. A, najvažnije u svemu je da Dario igra, i da se ova priča napokon svrši. Posljednjih mjesec i pol moj sin ne igra, čeka u Splitu rasplet događaja. Danas, u utorak, Bilbao bi trebao dati konačan odgovor jesu li spremni platiti tu odštetu jer imaju razgovore sa svojim sponzorima. Vjerujte mi, puna mi je kapa svega. Samo da se se ova situacija čim prije razriješi – rekao je Predrag Šarić za Šibenik IN.

Navodno je Stojanović spreman poslati Šarića u Split da igra ABA ligu, umjesto A-1 lige.

Komentara 4

KM
kmet
13:26 06.11.2012.

Ajde, uplati...zaradit češ

SE
sestrićna
16:56 06.11.2012.

ova preko puta je dobrovoljni davatelj?

KA
kazneni
19:08 06.11.2012.

Zdenko Antunović Bandićev direktor Cibone je kućni prijatelj s Jolliem. Davor Jelavić Bandićev pročelnik za prostorno uređenje je član uprave KK Zagreb koji traži odštertu za Šarića. Tamo je predsjednik uprave Tomislav Karamarko čiji glavni tajnik Milijan Brkić zvani Vaso je kućni prijatelj s Zdenkom Antunovićem. Iz svega toga može ići samo jedan zaključak bratija će na grbači malog Šarića debelo zaraditi i podijeliti odštetu. Sram ih bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije