Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMAMA ZA DARIJEM

Šarića u Splitu trenutno prate Spursi i Cavaliersi, stiže Ilgauskas

'29.01.2012., KD Drazena Petrovica, Zagreb - Kosarkaska utakmica 17. kola ABA Lige izmedju KK Zagreb i KK Olimpija. Dario Saric. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midzor/PIXSELL
03.11.2012.
u 14:03

Odšteta od 550 tisuća eura koju je odredila Fiba definitivno nije odbila svjetske velikane od najtalentiranijeg košarkaša Europe

Ponedjeljak bi trebao donijeti prvi odgovor o sudbini Darija Šarića. Bilbao, koji ima pravo prvokupa, očitovat će se hoće li ulaziti u taj posao, odnosno hoće li platiti 550 tisuća eura odštete Zagrebu koliko je propisala FIBA. A brojni su europski klubovi, koji čekaju u redu. Nije nepoznato da su za najtalentiranijeg igrača Europe zainteresirani CSKA, Efes, sada se u igru uključila i Unicaja, a Maccabi je najviše napravio na tom polju. Izraelski predstavnici pratili su tri dana Šarića na treningu, oduševljeni su onim što su vidjeli. Od naših, to je poznato, najkonkretnija je Cibona.

 

Prema Šariću gledaju i NBA klubovi, Charlotte je zainteresiran, trenutno su u Splitu predstavnici San Antonio Spursa, koji prate mladića, a svoj dolazak na utakmicu s Partizanom najavio je i izaslanik Clevelanda, slavni Zydrunas Ilgauskas. Big "Z" pogledat će Šarića na treningu, na licu mjesta uvjerit se u njegove sposobnosti. Split se i dalje nada da će Šarić na kraju cijelog ovog rašomona zaigrati u žutom dresu.

 

- I dalje vjerujemo da će Dario igrati za nas, bez obzira u koji klub ode. Većina klubova u Europi zatvorila je rostere, potrošila broj stranaca. U ovoj fazi teško je dovesti mladog igrača – kaže sportski direktor Splita Nikola Vujčić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije