Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROZIĆ 22 koša

Rozić i Dario Šarić prevaga za vukove

Cibona Zagreb
Igor Kralj/PIXSELL
09.04.2013.
u 23:44

- S ovakvom igrom i pristupom nećemo biti prvaci - ustvrdio je Rozić nakon što je Cibona slavila 93:83.

Kapetan Marin Rozić morao je odigrati jednu od svojih najboljih napadačkih partija u karijeri (22 koša, 5 asistencija) da bi Cibona pobijedila Zagreb (93:83). Cibosi su nastavili pobjednički niz (4-0), a zagrebaši niz poraza (0-4) no gosti su nekako djelovali zadovoljnije.

- S ovakvom igrom i pristupom nećemo biti prvaci - ustvrdio je Rozić.

Nezadovoljan je bio i trener Danijel Lutz koji kaže da je s igračima imao u poluvremenu vrlo oštar razgovor. Zacijelo ne na račun Darija Šarića (20 koševa, 11 skokova) i Hrvoja Kovačevića (14), takvo što očito je pokrenulo Žižića (15) koji je u završnici ubacio važne koševe.

- Mi spašavamo živu glavu i moramo biti agresivni, igrati presing, čak i po cijenu kojeg lako primljenog koša. To nam je donijelo prednost u Hrvatskoj ligi, no ovo je viša razina pa se plaća skuplja cijena - kazao je trener zagrebaša Danijel Jusup.

Uz odličnu igru Wrighta (19 koševa) i Šuputa (17), Cedevita je rutinirano pobijedila kod Kvarnera (91:75). Jedan cedevitaš odlično je sinoć igrao na Gripama. Bio je to posuđeni Jusuf Nurkić, koji je sa 16 koševa bio prevaga za pobjedu Zadrana nad oslabljenim žutima (75:61). Jolly je u Sinju nadigrao Alkar 65:50. Poredak: Cibona 4-0, Cedevita 3-1, Jolly 3-1, Zadar 3-1, Split 2-2, Kvarner 1-3, Alkar 0-4, Zagreb 0-4.

>>> Treće kolo donosi Ciboni škakljivo gostovanje u Sinju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije