Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Rondo poput amatera promašio koš za pobjedu

\'kosarka\'
VL
07.03.2012.
u 14:54

Rondo je neometan mogao zakucati ili položiti, no on se poput početnika prerano odrazio i promašio koš.

Neviđeni promašaji nisu rezervirani samo za nogomet. U povijesne anale košarkaških promašaja upisao se igrač Boston Celticsa Rajon Rondo na utakmici protiv Houston Rocketsa.

Pri vodstvu Celticsa 84:82, 18 sekundi prije kraja, u kontranapadu Rondo je dobio loptu, neometan mogao zakucati ili položiti, no on se poput početnika prerano odrazio i promašio koš. Rocketsi su izborili produžetke, no na kraju je Boston slavio sa 97:92.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Mikeš09
15:49 07.03.2012.

I Cibona je jučer imala dva ista ronda za pobjedu...šta sve ti košaraši ne mogu promašit...

JO
jolly
17:37 07.03.2012.

Prije 30ak godina sve novine su pisale kako je Šolman promašio zicer. To se smatralo senzacijom. Nažalost, danas nema hrvatskog košarkaša za kojeg je zicer zicer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije