Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Rodmana istjerali iz bara, Lamar Odom zaspao na klupi u sudnici

'Kim Kardashian, Khloe Kardashian and Lamar Odom playing basketball in Queens, New YorkPhoto: Press Association/PIXSELL'
'Jackson Lee/Press Association/PIXSELL'
07.03.2013.
u 08:30

– Rodman nije prestajao govoriti da je Kim fin momak i da želi razgovarati s predsjednikom Obamom o košarci

Jedan bivši (Rodman) i jedan sadašnji NBA košarkaš (Odom) završili su u petparačkim listovima kao predmet poruga. Nakon što se vratio iz Sjeverne Koreje, Dennis Rodman ne prestaje hvaliti tamošnjeg mlađahnog diktatora Kim Jong-una. Činio je to i u baru hotela \"Time\" na Manhattanu pa je dojadio prisutnima koji su zamolili barmena da ga izbaci.

– Rodman nije prestajao govoriti da je Kim fin momak i da želi razgovarati s predsjednikom Obamom o košarci, a mahao je i s nekim potpisanim Kimovim manifestom govoreći svima da ga moraju pročitati – ispričala je svjedokinja novinaru New York Posta. Ovih dana nije lako biti u koži Lamara Odoma, košarkaša LA Clippersa. On je nakon utakmice morao iz Los Angelesa pohitati u New York na sudsko saslušanje zbog dodjele skrbi nad njegovom izvanbračnom djecom, kćeri (9) i sinom (5) koje ima s bivšom djevojkom Lizom Morales. Kada je došlo do stanke i kada su odvjetnici izašli iz sobe, Odomu se prispavalo pa je zalegao na tvrdu sudsku klupu. Primijetio je to dežurni policajac pa ga je probudio.

Razbuđujuća je i ponuda jednog pornografskog portala Kobeu Bryantu i LeBronu Jamesu. Sex. com nudi pet milijuna humanitarnih USD za njihov All-Star dvoboj u zakucavanju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije