Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdenko Antunović

Repeša je skup, ali i jedino pravo rješenje

\'sport...bologna...18.05.2005. bologna, jasmin repesa trener climamio bologne pobijedio je 73-70 i plasirao se u polufinale talijanskog play offa sa 3:0 nevena spahiju trenera sedima roseto i izborni
Goran Stanzl/PIXSELL
30.11.2011.
u 22:15

Danas popodne još uvijek je bilo neizvjesno tko će biti Cibonin trener. Po povratku iz Donjecka direktor Zdenko Antunović nije nam mogao potvrditi da će Jasmin Repeša voditi vukove.

Zdenko je odjurio na sastanak s predsjednikom Lovrićem najavivši mogućnost da danas bude objava.

Repeša je navodno rekao ljudima u klubu da je spreman na sve, pa čak i na varijantu da vodi momčad samo do kraja sezone. Naš ponajbolji trener pristao je na pola svoje tržišne cijene, no i on dvoji. Ne želi da ga u klubu u kojem ima financijskih problema itko od igrača ili zaposlenika gleda poprijeko. Od njemu bliskih ljudi može se čuti i to da govori da nema potrebe silovati takav ugovor i da je Ciboni možda bolje da joj bude besplatni savjetnik. Repeša govori da Ciboni želi pomoći, ali da ne želi imati problema zbog visine ugovora.

Cijeli tekst pročitajte u četvrtak u Večernjem listu...

Komentara 2

OB
-obrisani-
02:06 01.12.2011.

**************************************************** BESPLATNI PAROVI a ponekad i ANALIZE. POSJETITE NAS. Skoro svaki dan postavljamo listiće i sve što morate jest posjetiti nas. Gotovo uvijek parovi će biti najavljeni, ponekad sat ili više sati prije postavljanja, a ponekad čak i dan ranije.e. Nema pretplate, stiskanja reklama ili sličnoga. Posjetite: http://vaha-bet-tips.blogspot.com/ ****************************************************

JO
jolly
08:11 01.12.2011.

Tržišna cijena nije iznos koji netko traži, već iznos koji može dobiti. S obzirom da je Repeša nezaposlen, njegova trž. vrijednost očito nije 350.000 eura, kako se piše, nego puno, puno manja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije